Hello Kaló!
Ja-ja én voltam :)
De Te tovább mentél. Később voltál a versenyen? Egyébként nagyon nem húztam neki, mert párás, vizes volt a pálya és tolta a seggét rendesen. Időben is kb. 1 mp-el mentem lassabbakat, mint szoktam. De a 750-t megnyertem. Mint a múltkor :)
Tuning az van! Egy-két csecse-becse, apróság aminek örül a ZX7R
Hali Bird!
Szerintem Szombaton Te jöttél mögöttem a O-áson a kurva nagy dugóban. Gratula Tökölhöz jól húztad. Jövőre együtt ütjük ki a GSXR-eket. Van valami tuning a mocidon, mert lehet a segítségedet akarom kérni?
Kedves emberek..(?)
Ne legyetek melegek mert nem helyes: ferde cselekedet.
Eszmeredszerem megremeg mert epekedve mekegtek eme remek helyen, melyen meleget nem keresnek eszenemment emberek. E hely verhetetlen embertelen sebes kerekes ketyere helye.
Kész lett a gépezet? Végül mi sem mentünk tegnap. De jövő héten koccolunk már végre? És jó lenne, ha nem az asztal másik végére ülnél. Vagy büdi voltam a múltkor, hogy olyan messzire ültél
neked is szól!
szép az élet nevetünk
a fórumon chatelünk
hülyék olvasnak hülye sorokat
szeretik mind a szép motorokat!
egy közös gokartba benne vagytok!?
pesten bármelyik helyen, vagy akár hungaroringen, s nyomatunk egy kis bajnokságot!?
motorszezonnak vége, a benzingőz meg mégiscsak jó szag...
Ja-ja én voltam :)
De Te tovább mentél. Később voltál a versenyen? Egyébként nagyon nem húztam neki, mert párás, vizes volt a pálya és tolta a seggét rendesen. Időben is kb. 1 mp-el mentem lassabbakat, mint szoktam. De a 750-t megnyertem. Mint a múltkor :)
Tuning az van! Egy-két csecse-becse, apróság aminek örül a ZX7R