Ja köszi bár mindenféle számitgatások szerint 9 honapig nem lehet másik, ugyhogy a szezon közepéig még kihúzom.Hallottam te meg szeretsz murván motorozni sportmocival máshol ezt krosznak vagy endurónak hivják azokkal lehet árkot is ugrani.Bár addig jó amig csak a vas törik.Szar érzés lehetett hogy nincs fék amikor kőne.Lépek hozom őket haza köszi a jókivánságokat mindenkinek.A gokartozás kircsi benne lennék bármikor.
Egyik spanok árulja a motorját, ha esetleg érdekel valakit. 2001-es Zx 6R. Blokkcserés, mert az egyik hajtókar zárványos volt és átlőtte a blokkot. A hasznaltauton is fent van, de itt a link.
Jo napot mindenkinek.Sajna nem tudtam hétvégen sehová elmenni mocizni.Turo is csábitgatott a pancsiringre meg valami hangszereket gyártó cégnek a klubja is karikázott erre arra.De "sajna" nagy bánatomra a kedves nejem kitolt velem és a héten kedd helyett csütörtök este 20óra 58pkor MEGSZÜLETETT A LÁNYOM. SZabó Zsófia Fanni 51cm és 2800gr.Na mindegy majd máskor mocizok Ennél rosszab dolog miatt sose maradjon el senkinek a gurulás.Bocsesz ,de nagyon boldog vagyok imádom,pedig már van egy fiú meg egy másik csajszi demóm.SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!
Leslie! Köszönöm!
Az idei év nem az én évem volt, mert későn lett kész a gépem, de azért az eredményeim nem rosszak. Jövőre bekeményítünk
Jah és nyilatkoztam az RTL Klubnak és a SPORT1-nek is. He-he-he.
Szia Bird!
Ennek örülök. A tükrömben a Muzzy matricit láttam, meg kurva ismerős volt a moci. Egyből levettem, hogy Kawa klubbos vagy. Később mentem, de kocsival, mert most fogom szétszedni a vasat. Kellene nekem kis segítség némi tuning cumó iránt. Ha tudnál segíteni jó lenne. Privibe ledumcsizhatnánk. Küldj vmi elérhetőséget.
Hm, különös perverzió, de bevállalom :)))
adj nekem egy elérhetőséget!
van egy meglepim Neked!
szerintem jó lesz neked!
legközelebb nem hívlak. s akkor biztos nem nem lesz ilyen akadály.
Egyik spanok árulja a motorját, ha esetleg érdekel valakit. 2001-es Zx 6R. Blokkcserés, mert az egyik hajtókar zárványos volt és átlőtte a blokkot. A hasznaltauton is fent van, de itt a link.
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=304870&command=ugras&screenwidth=1024
Nehogy elhidd neki a pizzás szöveget. Én is bedőltem neki, három hónapig csak arról beszélgettünk, éppen miért nem ér rám.
Tényleg Bird, nem eszünk egy pizzát? Meghívlak :)
Sok egészséget a családodnak és neked!!!!
LX
Jó lenne már tényleg. De én tésztát akarok enni.
Puszaaa
Cöszi!
Köszke! Most már összekoccolhatnánk egy pizzára vazzeee!
Csak szerettem volna gratulálni.
Pusziiii
Cöszi
Gépezet, hogy remekelt Janánál?
Mérési lapokat megkeressem?
Az idei év nem az én évem volt, mert későn lett kész a gépem, de azért az eredményeim nem rosszak. Jövőre bekeményítünk
Jah és nyilatkoztam az RTL Klubnak és a SPORT1-nek is. He-he-he.
E-mail címem mi meglepő: kawasakizx7r@freemail.hu
Ennek örülök. A tükrömben a Muzzy matricit láttam, meg kurva ismerős volt a moci. Egyből levettem, hogy Kawa klubbos vagy. Később mentem, de kocsival, mert most fogom szétszedni a vasat. Kellene nekem kis segítség némi tuning cumó iránt. Ha tudnál segíteni jó lenne. Privibe ledumcsizhatnánk. Küldj vmi elérhetőséget.
Köszi