akkor húzzatok a faszba.
telefonszámod tudom, ha kell valamai hívlak.
a sportmotor meg ettől fórum. vagy szabályozva van, hogy a fórum = komoly témák megvitató helye!?
s akkor beszéljünk a látogatottságról - nézettségről, ami vagy nő vagy csökken mert ilyen hülyék vannak itt, de nekik (sportmotor) meg profit lehet.... hirdetések...
elmehetünk felőlem abba az irányba is, hogy amikor szervezünk egy túrát, azt feltesszük.
akkor viszlát tavasszal.
hülyeség!
Hova pörögsz, életem, igaza van a Bálintnak. Ahhoz, hogy a klub megalapítása kapcsán eljárjunk, nem kell telefosni a fórumot naponta, utóbb arra hivatkozni, hogy "de teszünk is valamit". Télleg MSN, elismerem, egy hibája van, a segítségével nem lehet "szerepelni". Rábasztok, mint ács az ujjára, mert a klubos weblap moderátora én leszek :)
LX-el értek egyet.
kedves olvasó!
miről szeretne olvasni!?
akkor részletek, bár sosem kérdezted meg, hogy mi hol tart! hogy mit szeretnél olvasni sosem jelezted! mártírhalált meg ne halj, hogy el kel olvasnod a topicot, tehát ezzel egyetértek veled, nem, kötelező.
de. tudni kell kérdezni is, így ne csak másban lásd a hibát.
ha nincs infód, lehet véleményt alkotni, csak nem túl szerencsés.
klubbal kapcsolatos infók.:
1., egy kawa kereskedő megkereste a klubot. ajánlatot tett, nagyon korrekt volt
2.,kiderült a napokban, hogy megvonják tőlük a kawasaki kereskedési jogot nagy valószínűséggel. (utcai pletyka, így a valódisága megkérdőjelezhető, bár kurva biztos helyről tudom)
3.,klub most ott tartunk, hogy egyesület lesz. beszereztük az összes okmányt, ami a hivatalos egyesület alakításhoz kell. alapító okirat megírva, jogász átnézte.... köszönet érte Lx-nek alveertnek, a jogász kislánynak, phenix bandinak, túrónak!
4.,következő lépés, hogy összeüljön a 10 tag aki megalapítja az egyesületet. most ezen dolgozunk, mert nehéz 10 embert összehozni. rajta vagyunk
5.,egyéb információk jövő évi versenyzési lehetőséggel (kawasaki) kapcsolatban van, feltételeit, részleteit még nem osztanám meg, mert mesze nincs olyan stádiumban a dolog, hogy publikálni kellene, illetve nem is hatalmaztak fel rá
6., a klub megalapítását követően valszínű, hogy nem jelentkezünk egyből, mert valamit szeretnénk is nyújtani, valami pluszt, ami miatt megéri majd kawa klubhoz tartozni, részt venni benne
7.,kérdezz, ha szükséged van valamitre, s az az 5-6 fasz aki jól elszórakozik ezen a fórumon meg fogja írni, mert ahogy nem csak itt irogat, tesz is azért, hogy történjen valami. csak néha jönnek ilyen emberek akik jól felkúrják az agyam, mert csak a készbe szeret beleülni, s kritizálni tud!
így tehát maradok tisztelettel, s teszem a dolgom, neked meg ha bajod van először kérdezz s aztán alkoss véleményt.
Hasznos tanácsokkal kapcsolatban várjuk további észrevételeit. Maradunk tisztelettel a nem közédekű témákban is egymást kiválóna megértő kawasakisok! Meg R6-osok!
egyet is értek, meg nem is!
1, A faxom tele lenne ha állandóan csak komoly mély tartalmú témák lennének!
2, Utóbbi időben valóban rossz egy kicsit az arány!
3, Hajrá Bálint, és hajrá mindenki : Tessék felvetni témákat, és az a sok hülye - mint én - értelmesen hozzá fog szólni!
4, Általában az az 5 hülye, - aki itt komolytalankodik - veti fel a komoly témákat is!
én minden nap elolvasom a fórumot. Mivel ZX-klub tag vagyok, érdekelnek a közös események, túrák, próblok hasznos információkat megtudni, ilyenek. De már sokadszorra van az, hogy hazajövök munka után, izgalommal kapcsolom be a gépem, és nekiveselkedek olvasgatni... és már megint akkora csalódás az egész...!!
Azt veszem észre, hogy a fórum kimerül abban, hogy kb. 5 ember üzenget egymásnak általban tökéletesen lényegtelen hülyeségekről, gyakran csak egy smiley vagy egy "hello" egy hozzászólás, három oldal összejön egy nap, de a tartalom egy nagy nulla, egymás "tréfás" b*szogatása folyik csak.
Lehet hogy egyedül vagyok ezzel, de úgy érzem, ez nem közérdekű, ez nem valami olyan hasznosság, ami mindenkit érdekelhet. Vagy csak én gondolom így???
Ha olyan szerencsés helyzetben vagytok hogy nem kell megerőltetni magatokat a munkahelyeteken, intézzétek el az ilyen semmitmondó üzengetéseket a MSN-en, ott gyorsabb is, meg az tényleg arra való...
Most ez a néhány ember gondolom le fog szúrni, hogy "ha nem tetszik ne gyere ide" meg ilyenek, de gondolkodjatok már el... Szerintetek ez rajtatok kívül másnak is érdekes olvasnivaló?
Azt javaslom hogy értelmes, hasznos, közérdekű dolgokról szóljon a fórum, és ne híguljon fel egyszavas, mondanivaló nélküli, öncélú hülyéskedéssel.
mert tréfa volt az elején.
amikor megjöttek a csajok mindenki úgy rájuk repült, hogy csak lestem.
gondoltam megszivatom ket.
aztán hamar lebuktattam magam.
felhívtam LX-et....
Mi ez itt? Felhasználói kézikönyv két bizonyos yamaha R# tulajhoz?
szöszi=R1 tulaj (2 pirula)
cöszi=R6 tulaj (1.5 pirula)
(nyugtatópirula a kawa topik miatt fellépő ingerületekre)
egyeské kevésbé!
mint például a tiéd!