Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Upsz, belekeveredtem én is!
Szevasztok kawások! Nagy a csend itt! Pár kép a ringről:
zx10 a király
ducatira meg nincspénzem. és utalom az olasz motorokat.
6 rrt akartam de utcára azt mondtak jobb a 636
nem erről szól, csak utalom ha felcentirol piszkaljak a mocit. az autókat sem illik behajolva nezegetni, ha a tulaj megnem engedi. vagy nincs ott.
Csaszi:
...ugyanakkor feldíszíted a motort szelepsapkával, meg karbonmiaszarral :) Jól adod a megközelíthetetlent :) Ménem vettél egy 999-est? Vagy télleg 6RR-t. Akkor még többen sóvárognának :)))
ja, még kinézi belőle a lovakat....

LX
igazabol en azt sem szeretem ha valaki nézi közelrl a motoromat vagy feléhajol
én ugy szeretem ha érzékeny a riasztó
és én még meg sem szólaltam.... ellentétben a riasztóddal

LX
eszünkben sincs.
ne kelljen használódnia azt kívánom!
Én nem lefikázni akartam, de engem tuti halálra idegesítene, hogy folyton megszólal. Bocsi nem megbántani akartalak.
s milyen idegesítő is az amikor az étteremben vagy, eszed a levest, nézik a motort az emberek, kicsit közelről, s csipog mint az állat... mert bemásztak az aurájába... én meg eszem nyugodtan a levest, amíg te majd ki ki rohangálsz, hogy jaj épp most mi történik
jaj de jó az....
igen megszólal a légy szellentésére is. és most fikazaztok le mert ezt is elbasztam..
játszik az de csak a Te kedvedért:)

nekem híd a quai folyónt fütyül
Aha, marha jó, ha egy légy szellentésére is megszólal.
Biztos valami jó kis Britney Spears számot játszik.
igen, én marha jónak tekintem hogy működik, hogy érzékeny, hogy hangos, hogy passzo la hejére és hogy van benne. és hogy jó áron volt a móka pepe.
egy riasztó beszerelésben mi lehet a marha jó?
mert ha a vásárlás szempontjánál a marha jó legyen, minőségre, frekvenciára... bla bla, arra azt mondom oké.
de egy beszerelt riasztón mi a marha jó?
hogy működik? még szerencse!
berakatta ma riasztót, marha jó lett

volt ott egy fickó elég nagymenőnek nézett ki. sokat pályázik (szinte csakazt) és van neki Ducatija, meg 600 RRje hondából de kawasaki volt előtte 3 is zx9 stb..kikbe nem fut bele a zember
basszus, akkor biztos egy ilyen kanyarban eldobott kereszten csúsztam meg

LX
Bakker, pedig direkt neked dobáltam a kanyarokban a kereszteket!
Igen, de nem csak erre kell gyűjteni! A 6 számjegyet úgy értem el, hogy ez benne sem volt! És egyik sem felesleges, hanem inkább szükséges dolgok! +emelő!
Azért spórolok, és lesz ami lesz! Majd csak utána szólok az asszonynak, de pszt!