Csaszi:
...ugyanakkor feldíszíted a motort szelepsapkával, meg karbonmiaszarral :) Jól adod a megközelíthetetlent :) Ménem vettél egy 999-est? Vagy télleg 6RR-t. Akkor még többen sóvárognának :)))
s milyen idegesítő is az amikor az étteremben vagy, eszed a levest, nézik a motort az emberek, kicsit közelről, s csipog mint az állat... mert bemásztak az aurájába... én meg eszem nyugodtan a levest, amíg te majd ki ki rohangálsz, hogy jaj épp most mi történik
jaj de jó az....
egy riasztó beszerelésben mi lehet a marha jó?
mert ha a vásárlás szempontjánál a marha jó legyen, minőségre, frekvenciára... bla bla, arra azt mondom oké.
de egy beszerelt riasztón mi a marha jó?
hogy működik? még szerencse!
volt ott egy fickó elég nagymenőnek nézett ki. sokat pályázik (szinte csakazt) és van neki Ducatija, meg 600 RRje hondából de kawasaki volt előtte 3 is zx9 stb..kikbe nem fut bele a zember
Igen, de nem csak erre kell gyűjteni! A 6 számjegyet úgy értem el, hogy ez benne sem volt! És egyik sem felesleges, hanem inkább szükséges dolgok! +emelő!
Azért spórolok, és lesz ami lesz! Majd csak utána szólok az asszonynak, de pszt!
...ugyanakkor feldíszíted a motort szelepsapkával, meg karbonmiaszarral :) Jól adod a megközelíthetetlent :) Ménem vettél egy 999-est? Vagy télleg 6RR-t. Akkor még többen sóvárognának :)))
LX
LX
ne kelljen használódnia azt kívánom!
jaj de jó az....
nekem híd a quai folyónt fütyül
mert ha a vásárlás szempontjánál a marha jó legyen, minőségre, frekvenciára... bla bla, arra azt mondom oké.
de egy beszerelt riasztón mi a marha jó?
hogy működik? még szerencse!
volt ott egy fickó elég nagymenőnek nézett ki. sokat pályázik (szinte csakazt) és van neki Ducatija, meg 600 RRje hondából de kawasaki volt előtte 3 is zx9 stb..kikbe nem fut bele a zember
LX
Azért spórolok, és lesz ami lesz! Majd csak utána szólok az asszonynak, de pszt!