Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

LX_ZX hi reggelt meg mindent!

Nagyon hamar leléptél mi is kimentünk Andrew-val nagyon jó volt mehettünk 20 percet ingyéé

Azzal a csávóval hidd el eddig csak gond volt
Jó reggelt Zöldek.

nagyon jót motoroztunk tegnap!!! Köszönet Túrónak a nagyszerű oktatásért és a pályán motorral történő "meghúzásért". Azért írtam így hogy az Allveer fajták ne köthessenek bele
azért volt tegnap kint néhány "majom"..... az egyik a leintés után egykerekezett, jól el is esett, ami nem lett volna nagy gáz de a vétlen mögötte haladó motoros elé esett a motorja..... emberünket (a kerekezőt) mentő vitte el. Nem kívánok neki semmi rosszat (bár sokak szerint megérdemelné) szóval remélem nincs komolyabb baja. Több helyről hallottam hogy már volt vele gond a pályán korábban is...

LX
Meg a főnöke fejét, amikor beszámol neki :)
ez télleg kurva jó!!!!! elképzelem, ahogy a lúzer értetlen pofával veszi ki az abroncsot..
Mivan gyerekek, meghaltatok a röhögéstől? ;)
Miért adod el? Publikus?
Boldog Alarm Bt.
1183. Budapest, Zsitva u. 18.
291-2771 * 20/9975-485 * 70/2098-619

Az enyémet is ők tették be.
Ha mondjuk valaki unja a Reader"s Digest papír spamjeit, esetleg tehet ellene
Üdv Csaszi!
Hivd ezt a számot, motor riasztó szerelő, én is nála vettem+szereltettem 06209975485. A nevét sajna nem tudom, de lörincen székel
Sziasztok!
Megválnék a drágaszágomtól, eladó a Z-m. /Z750-extrákkal/ Kép a tagoknál.
Ha valakit érdekel vagy tud valakit akit érdekelne: 06-209-352-645.
Gomez
köszi alveer

megfognád a negatívot?

(a zöld a fázis)
Csaszi:
Az autóvillamosságinál, beköti a szelepsapkát is. Karbonba ágyazva.
nemtom, nekem nincs....

LX
apropó tényleg hol szereltessem be a riasztót...foggalmam sincs
én most robogóval jöttem, de valaki meg egy ZZr-el ugyanis itt parkol kinn a kapu előtt, látod a diákok is tudják mi a jó azt evinném de kivan kötve
ok Csaszii, mindjárt viszem az enyémet. Várjál meg amíg odaérek!

LX
bejöttem a suliba, erre kiderül hogy ataraktak az órát eggyel odébb ráadásul még a gépterem is foglalt itt allhatok a folyosón

valaki hozzon nekem egy kawasakit 1.5 órára kölcsön, de nekem az is jó ha a motorom terem itt
mentem is a suliba:)
megvannak, aha király mind
de én nemegyek holnap pályázni mert fősuliba megyek de ettől még felteszem. R6 klubbtalira kigurulok, nezhetitek
szelepsapkák 6 euroért megvannak?
tedd fel!
jelen
Fényezési tanácsok LX-től
levél nálatok.
olvassatok
Szééééééééép!
LX_ZX:
Leülünk, megbeszéljük. A sötétben tapogatózást csak bizonyos szituációkban kedvelem :)