1, kabbe
2, igyál kv-t
3, leírtam hogy vazze, de töröltem, mert felrémlett hogy nem bírod ezt a szót..... szóval szárnyaljon a fantáziád ha teccccik amit csinálsz akkor olyan lesz... ha nem akkor (most éppen) kill bill-es
4, a feketét arra értettem hogy ha teszel bele feketét, akkor az lehet "fényes" fekete is...
5, eséssel kapcsolatban meg igazad van.... de úgyis jön a tél
LX_ZX:
Tovább megyek. A telibe fújt feketére elég, ha egy matricát ragasztasz, úgyis mindig összetöröd a motort. A feketének mindegy, a matricát meg újravágatod 3 mp alatt, kavicságy után ;)
LX_ZX:
Vágom, tehát a matt fekete helyett lehet még esetleg sima fekete. Engedékeny vagy ma kurvára :) Legközelebb akkor fogok neki, ha egy kerek mondatot tudsz mondani arról, milyen legyen a motor, de méginkább nem támasztanál olyan feltételeket, hogy pl. matt v. fényes fekete legyen az egész :)))
LX_ZX:
Kedveském, ha kitalálod végre, hogy a matt feketén kívül más festéket is haljandó vagy a motorodra pacsmagolni, van esélyünk egy normális külső elérésére :)
annyira azért nem vagyok lassú... részeg viszont igen... a tegnapi "1 éves" céges party annyira jól sikerült hogy még nem józanodtam ki... azt hittem soha nem érek be... most legalább 2 billentyűűűűűűűzetet látok..... és ma legalább két embert fogok "interjúztatni"
2, igyál kv-t
3, leírtam hogy vazze, de töröltem, mert felrémlett hogy nem bírod ezt a szót..... szóval szárnyaljon a fantáziád ha teccccik amit csinálsz akkor olyan lesz... ha nem akkor (most éppen) kill bill-es
4, a feketét arra értettem hogy ha teszel bele feketét, akkor az lehet "fényes" fekete is...
5, eséssel kapcsolatban meg igazad van.... de úgyis jön a tél
LX