Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1, kabbe
2, igyál kv-t
3, leírtam hogy vazze, de töröltem, mert felrémlett hogy nem bírod ezt a szót..... szóval szárnyaljon a fantáziád ha teccccik amit csinálsz akkor olyan lesz... ha nem akkor (most éppen) kill bill-es
4, a feketét arra értettem hogy ha teszel bele feketét, akkor az lehet "fényes" fekete is...
5, eséssel kapcsolatban meg igazad van.... de úgyis jön a tél

LX
LX_ZX:
Tovább megyek. A telibe fújt feketére elég, ha egy matricát ragasztasz, úgyis mindig összetöröd a motort. A feketének mindegy, a matricát meg újravágatod 3 mp alatt, kavicságy után ;)
...támasztasz... izé. Reggel van. Iszom is egy kávét.
LX_ZX:
Vágom, tehát a matt fekete helyett lehet még esetleg sima fekete. Engedékeny vagy ma kurvára :) Legközelebb akkor fogok neki, ha egy kerek mondatot tudsz mondani arról, milyen legyen a motor, de méginkább nem támasztanál olyan feltételeket, hogy pl. matt v. fényes fekete legyen az egész :)))
mehet más fekete is. Szerintem nem matt lesz, mert akkor nehézkes más színt fújni...
szóval HAJRÁ

LX
LX_ZX:
Kedveském, ha kitalálod végre, hogy a matt feketén kívül más festéket is haljandó vagy a motorodra pacsmagolni, van esélyünk egy normális külső elérésére :)
elméletileg igen, és szerintem az egész napos gyorsba.... bár nekem lehet hogy lassúba kéne menni amilyen béna vagyok

LX
Allveer,

lenne még 5letem, de mivel gondolom neked is van munkád rendesen, ezért nem akarlak zaklatni csak 1 kicsit...

LX
LX_ZX mentek holnap?

Melyik csoportba?
nem rontottál el semmit most éppen a kill bill-es tetszik.... dé még hosszú lesz a tél

LX
LX_ZX:
Naaa! Mostakkor mi a következő lépés és ugye nem számít tapintatlanságnak, hogy ideraktam, vagy de? Mer akkor izé.
azokat az agysejteket már elittam...

LX
LX_ZX:
Ha elrontottam a meglepetést, becsszóra csinálok neked egy olyan dizájnt, amilyenre még senki se gondolt ;)
LX, ne ködösíts, ez tegnapi téma volt.
A minőségért én kérek elnézést...
Zsu:
Na ízlése az tényleg van neki :)))))

LX_ZX:
Ezt a sárgát már mutattad, csak miután lelkemre kötötted, hogy matt fekete legyen, nullával való osztás, mikor ezt mutogatod.

Képzeljétek, ezek közül a sárgát akarja... Tisztára, mint egy suzukis :)
Sárga-fekete design?
de merek csak nem tudok, mert még nem döntöttem el hogy melyik billentyűzetet használjam
íme az egyik kedvencem....

LX
Zsu,

most pillanatnyilag semmilyen utalást nem fogok fel max ha a számlámra utalsz sok pénzt...

LX
Csak már nem mersz írni. Értemén, helyes :) Na mingyáakkó.
LX, az ízlésedre próbáltam utalni.
Láttam Papa jó, de még mindig sárga párti vagyok.... szivesen megnézném a sárga variációt is ha érted hogy mire gondolok....

LX
Akkó még az új motorodat se láttad? Vagy mindjárt kettőt láttál belőle és még nem tudsz dönteni köztük? :)
annyira azért nem vagyok lassú... részeg viszont igen... a tegnapi "1 éves" céges party annyira jól sikerült hogy még nem józanodtam ki... azt hittem soha nem érek be... most legalább 2 billentyűűűűűűűzetet látok..... és ma legalább két embert fogok "interjúztatni"

LX
páncéllal a hátán tul lassú nem?