Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pl a zöld fekete az mitől lányos??? és a bordó.... kkhhmmmm... az milyen?

LX
LX_ZX:
Mert egy-egy értékelhető "javaslat" órákba telik. Egyszer leülünk, mindenki elmondj a magáét, aztán megcsinálom és gól. Csak nem gondolod, hogy a lányos ízlésednek (bocs, Zsu) olyan könnyű megfelelnem... :)
nem kell! Ha mondasz/csinálsz jobbat akkor elfelejtem a kék sárgát. De te csak fikázol, és nem javasolsz valami tutit!!!

LX
Szerintetek mennyivel hatékonyabban tudnánk megjelenni bárki előtt, ha valamileyn támogatást szeretnénk a pályás játékokhoz, ha egységes fényezése lenne a motoroknak? Mondjuk első ránézésre meg lehetne állapítani, hogy legalább van, amit komolyan gondolunk...
LX_ZX:
Ha engem kérdezel, a banda simán összedobja a fényezésed árát, csak ne kelljen a kék-sárga agymenéseiddel együtt élnünk :)))
én folyamatosan várom a dizáááájn terveidet..... mivel úgyis fényezni kell

LX
Van ügyvéd erőforrás. Lökjed már az anyagot. Megtámogatom a csapatot egy-két dizájntervvel. Phoenix Bandit is megkérdezzük, aztán csináljunk már valamit normálisan, ne csak a szarral gurigázzunk.
szerintem ez jó 5let, csak nem működik.....
1, emberek ízlése különböző
2, fényezés nem egyocsló móka
3, S végül nem tudom hogy mit akartam még írni....

LX
már felmerült okoska.
nyugalom.
s Phoenix Bandi is kavar még. azt is zseretném megvárni.
küldöm az anyagot, kellene az ügyvéd majd...
Rövidlátók vagytok mind a ketten.
Miért nem csinálok egy dizájnt - mondjuk a Ninja Club zászlaja alatt -, amit mindannyiunk pályamotorjára rakunk? Ésakkor nem vaktában lövöldöznénk, hanem oda lehetne baszni az összes pályaőrültnek a nagy kavaszaki Ninja Club póverrel?
És legalább mindenki tudja, hogy LX az, mert csak neki nincs izlése.
egyébként a lenti sárgához mit szólsz? A kill bill-eshez..

LX
attól egyedi

LX
legalább egységes, nem szemesbagoly...
Drága LX!

ennek semmi akadálys ÉS ígérem, amikor nem írod alá, csak ÉS-eket fogok írni!
és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és, és,
naaaa.... kellett neked megszólalni... az egérszürke nyomingereddel és még nekem nincs ízlésem......

LX
akkor most nem írom alá... de ezért cserébe egy hozzászólásban ÉS-eket kell írnod!
semmi!
nincs a motorokhoz izlésed.
ennyi van.
d, szimplán pahaszt
idefigyejjé má"... amikor azt mondom hogy fekete akkor azt mondod : Óóóóó pahaszt, miért nem más szín... amikor azt mondom ok, nem fekete... akkor : ÓÓÓÓ pahaszt.... mi az hogy más szín..... írtam - mutattam - sárgát is... azt is fikáztad ....
most akkor mi van???

LX
megjöttek a szelepsapkák.
most teszi fel, hogy holnap lássuk a pályán.
te meg az aláírásodat.
látjuk a hülye neved.
akkor minek aláírni???

na majd, ha leszoktál, s minden simán megy akkor nem s ha nem és.
addig meg csitt
Túró,

hagyd már abba ezt a "S"-zést.... tegyél már elé egy É-t... nem mindig jó ám a "S"
naaa, van még valaki akibe ma nem kötöttem bele??
hol van Csaszii.....

LX
LX_ZX:
Kék-sárga. Gratulálok :)))

Ön:
a. Suzukis.
b. Svéd.
c. Ízlésficamos.
?

Maradjunk már a Kawasaki zöldnél, ha lehet. Vagy ha már sárga, akkor az legyen a domináns szín, de semmiképp se kékkel.
s az Isten verjen meg, te nagyon is jól maszatolsz vele.
emlékszem amikor gurulási versenyt csináltunk a mátrában.
3 éve.
otthagytál mnint aki ott sem volt....
tartok tőle most is ez lenne a helyzet.

tényleg emberek!
ezt érdemes gyakorolni, motorkezelési, motor megszokás szempontból a legjobb, bár nagyon észnél kell lenni!

visegrád, vagy mátra, s csak gurulás lefelé.
üresben.
ha nem esel pofára az már remek.
Allveer,

1, szójjá" má" Túrónak hogy tanujjja meg leírni a nickedet...
2, Kék - Sárga? esetleg? mit szólaszosz?

LX