LX_ZX:
Mert egy-egy értékelhető "javaslat" órákba telik. Egyszer leülünk, mindenki elmondj a magáét, aztán megcsinálom és gól. Csak nem gondolod, hogy a lányos ízlésednek (bocs, Zsu) olyan könnyű megfelelnem... :)
Szerintetek mennyivel hatékonyabban tudnánk megjelenni bárki előtt, ha valamileyn támogatást szeretnénk a pályás játékokhoz, ha egységes fényezése lenne a motoroknak? Mondjuk első ránézésre meg lehetne állapítani, hogy legalább van, amit komolyan gondolunk...
Van ügyvéd erőforrás. Lökjed már az anyagot. Megtámogatom a csapatot egy-két dizájntervvel. Phoenix Bandit is megkérdezzük, aztán csináljunk már valamit normálisan, ne csak a szarral gurigázzunk.
szerintem ez jó 5let, csak nem működik.....
1, emberek ízlése különböző
2, fényezés nem egyocsló móka
3, S végül nem tudom hogy mit akartam még írni....
Rövidlátók vagytok mind a ketten.
Miért nem csinálok egy dizájnt - mondjuk a Ninja Club zászlaja alatt -, amit mindannyiunk pályamotorjára rakunk? Ésakkor nem vaktában lövöldöznénk, hanem oda lehetne baszni az összes pályaőrültnek a nagy kavaszaki Ninja Club póverrel?
d, szimplán pahaszt
idefigyejjé má"... amikor azt mondom hogy fekete akkor azt mondod : Óóóóó pahaszt, miért nem más szín... amikor azt mondom ok, nem fekete... akkor : ÓÓÓÓ pahaszt.... mi az hogy más szín..... írtam - mutattam - sárgát is... azt is fikáztad ....
most akkor mi van???
hagyd már abba ezt a "S"-zést.... tegyél már elé egy É-t... nem mindig jó ám a "S"
naaa, van még valaki akibe ma nem kötöttem bele??
hol van Csaszii.....
s az Isten verjen meg, te nagyon is jól maszatolsz vele.
emlékszem amikor gurulási versenyt csináltunk a mátrában.
3 éve.
otthagytál mnint aki ott sem volt....
tartok tőle most is ez lenne a helyzet.
tényleg emberek!
ezt érdemes gyakorolni, motorkezelési, motor megszokás szempontból a legjobb, bár nagyon észnél kell lenni!
visegrád, vagy mátra, s csak gurulás lefelé.
üresben.
ha nem esel pofára az már remek.
LX