Túrával kapcsolatban:ez tényleg inkább kawások által szervezett nyílt túra volt(a képek alapján).Nem irigylem Túrót mint túravezetőt,ilyen vegyes gépparknál nagyon nehéz mindenkinek megfelelő tempót beállítani.Remélem, lesz még az idén egy kisebb karika, amelyen már én is részt tudok venni.
Üdv minden kawásnak!
Csaszi ha érdekel az olajal kapcsolatban bármi info hivj fel mert ez sajna olyan a márkaszervizben hogy mindenki a maga lovát dicséri.De ha te viszel nekik bármilyen olajat ami megfelel a gépkönyvi előirásnak köteles belerakni max a munkalapra felvezeti a tipusát a késöbbi esetleges problémák miatt.{legalábbis mi ezt csináljuk a hozott olajjal}.Arra viszont ügyelni kell hogy a mociba valo olaj nem ugyanolyan mint az autóé pontosan a váltó miatt van benne egy plusz adalék hogy ne törjön meg a viszkozitása.Egyébként én pl valvolint használok a zx9be ez fullszintetikus de csak 10w40es ezért nem is eszi nem is fogy.Viszont a pályázás eléggé meg tudja égetni valoszinűleg a váltó miatt. Sürübb csere oszt ennyi de normál használat mellett elbirja a csere intervalumot.A Castrolbol is csak a motorba való az igazi az RS-böl mert a masik fajta hosszútávon kinyirja a váltót.Ha valami kérdésetek van hivjatok nyugodtan 06 20 9 555 670 Szabó Árpi
Ööö, majdnem :/ Épp egy képre kerültek:)
sacc/kb: 10Kawa, 7Honda, 5Suzuki, 2Yamaha, 1KTM +aki épp nincs rajt a képen..
Hányan voltunk? nem bírtam megszámolni , s ebből kawa?: zx12,zx9,zx9,zx7,zx6,zx6,zzr1100,zzr1100,z750,zzr250 asszem ;-)
Ismersz! Mindíg