Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelt faszik!
Jimy!
Megy a dobozocska
Nem, egy masikat neztunk meg Veszpremben. Akkor meg nem gondoltam, hogy lesz egy harmadik is, ami erdekes. Megtalaltam az ex-ninjam tankjat es farokidomjat egy kereskedesben allo motoron.
Újabb találós kérdés: mi a francért alkalmazza a Kawa egyedül a PNF (positive neutral finder) üreskereső okosságot a mai napig?

Fingom sincs. Mi az a PNF? Marmint mit csinal? Arra gondolsz, amikor a Kawa valto kiakad es ket gang kozott bekattano fokozatra vadaszik? Na azt tenyleg el lehetne felejteni.
Lehet le ugrok ma is 1 kicsit ha lesz idom
Te is tudod ,hogy a deverre nincs tilalom
Ezek tegnapi kepek
Dorozsmás a hal Fazi ívásban vannak miért nem engedted vissza Őket Persze egyáltalán ezek a dévérek tegnap kerültek ki, mert egy éve is raktál fel ilyen képet...
Tegnapi 3 oras horgaszat eredmenye
..ha kell hal, pipi szolj batran!
9363 azt nem szerelőhöz kell vinni hanem ócskavas telepre...
Bár a helyedben várnék addig amíg egy kicsit fentebb megy a fém ára...
Szeva Bogyó. Hát ez a csajé is utánnam jön. Senki ne értse fére én nagyon szeretem őket, de mindenhová követnek Mondjuk kicsit sem csodálkozok Látják bennem a férfi istent...
Asszem állnéven fogok ezentúl irogatni, de csak nektek mondom el Pipifasz néven, errre nem jönnek rá.
Bizonyítékúl itt egy kém mókusról de direkt kicsibe, hogy ne sértődjön meg...
6-
Jo reggelt trogerek!
tiszaörsön fain meleg vizes fürdő is van!
Jó reggelt!
Jaj és jó reggelt Hölgyem! Figyelmetlenül olvastam vissza sry
Jó reggelt urak! A madarasi tali érdekelne, május 1.-jén amúgy is mentem volna. Tiszaörsön van telkem (szomszéd falu) úgy is le kell mennem. Ha alakul valami szóljatok
Jó reggelt. A hasatokra süt a nap.
két napi hideg élelem,és csak szigoruan kivülről
a zsiguli is olasz........koppintás na abba mehet a 12-es blokk
na haver most az enyimis igy néz ki csak az enyim fa tünkőn áll vittem az asszonyt gyakorolni,rögtön dupla defektel nyitott ugy hogy vehetek is 2gumit
és ha én ülnék bele? vigyáznék rá....
Nem kéne ELRONTANI!
ez olász ,és teszünk bele 3db 12es blokkot .
oda figyelj a részletekre a csillag része le maradt csillagom