Nem, egy masikat neztunk meg Veszpremben. Akkor meg nem gondoltam, hogy lesz egy harmadik is, ami erdekes. Megtalaltam az ex-ninjam tankjat es farokidomjat egy kereskedesben allo motoron.
Újabb találós kérdés: mi a francért alkalmazza a Kawa egyedül a PNF (positive neutral finder) üreskereső okosságot a mai napig?
Fingom sincs. Mi az a PNF? Marmint mit csinal? Arra gondolsz, amikor a Kawa valto kiakad es ket gang kozott bekattano fokozatra vadaszik? Na azt tenyleg el lehetne felejteni.
Dorozsmás a hal Fazi ívásban vannak miért nem engedted vissza Őket Persze egyáltalán ezek a dévérek tegnap kerültek ki, mert egy éve is raktál fel ilyen képet...
Szeva Bogyó. Hát ez a csajé is utánnam jön. Senki ne értse fére én nagyon szeretem őket, de mindenhová követnek Mondjuk kicsit sem csodálkozok Látják bennem a férfi istent...
Asszem állnéven fogok ezentúl irogatni, de csak nektek mondom el Pipifasz néven, errre nem jönnek rá.
Bizonyítékúl itt egy kém mókusról de direkt kicsibe, hogy ne sértődjön meg...
Jó reggelt urak! A madarasi tali érdekelne, május 1.-jén amúgy is mentem volna. Tiszaörsön van telkem (szomszéd falu) úgy is le kell mennem. Ha alakul valami szóljatok
Jimy!
Megy a dobozocska