Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha.
hó lánc,sitalp,szegesgumi,beherofka
Akkor viszem,ha leesik,akkor nem fog hiányozni egy napig sem!
oké
Majd meg leseik megin a hó, és nyüzögsz ménem vittem eddig.
Úgy tűnik nem lesz!
sztem csütörtök este lesz idöm össze rakni, de hétvégére tervezünk egy hosszabb motorozást, ha jó idö lesz..
nagyon könnyű... úgy akartam, hogy ma össze is rakom teljesen, csak elkezdtem járatgatni a dugattyúkat a fékmunkahengerben és úgy döntöttem, hogy ki is szedem öket... csak nem volt már fékolajam, így egy másik este rakom össze... de nagyon jó állapotú szerencsére a fék is.. a telo még nem volt szerelve, a fékbetét pedig újszerű..
na gratulálok most már gyere tankolni
Én még mindig nem vittem el a szerelőhöz!
Sziasztok... megcsináltam ma a telo olaj és szimering cserét... nagyon-nagyon egyszerű... nem is gondoltam....
Én csak kb 30km-et mentem ma, de meg van a műszaki Bázze itt van Európa Lassulásmérő kézi készülékkel kellett brutálisat satuzni Akadt a műszer nyehehehe
Basi készülj, egyszer már tényleg meglátogatlak
Tenkjú, így már egészen megvilágosodtam, jeeee

A KTM tényleg drága, de ugymond "van mire", míg pl a HD is drága, de mire fel, ugyi? Manapság pl a zongoragyárban is kissé elszálltak saját maguktól a nagy díjhalmozásban
Ha meg onnan is nézzük a dolgot, hogy egy nálunk is kisebb országnak van egy olyan gyára (mi csak szeretnénk) ami hosszú évtizedek óta pariban van a japperekkel... Plusz még mindig látnak jövőt a 2T-nek

Ha jól emléxem az újabb Z1000-en már nincsenek zsirzószemek, gondolom a többi újdizájnos zöldség is nélkülözi azokat. Különben nem nagy mutatvány 20-30000-ként szétrántani+bezsírozni a cuccost
Újabb találós kérdés: mi a francért alkalmazza a Kawa egyedül a PNF (positive neutral finder) üreskereső okosságot a mai napig? Hol van annak értelme, mikor a Kawa-váltók nem éppen a legfincsibb szerkezetek közé tartoznak. Vagy talán pont azért
Látom Jimy piros a motorod ez már a nagy zizi ugye
Mi van toltad, hogy most értél vissza?
jó estét ,mivel itt a fél brigádnak darabokban van a motorja,gondoltam,h megosztom veletek,h máma motorkáztam egy laza 200km-es kört . .na de lépek is mert meg leszek lincselődve , .
Hali!
Húúú ha azzal hirtelen meg kellene állni,a baj nem lenne kevés!
Jó reggelt. Jó napot. Jó estét.
Na re. 2 sör és máris jobb a közérzet Egy kis látnivaló: cz szamara Én a kuplung kart levédetném
na hun vagytok F.A.SZ.-ok?mindenki butykol+motorozik
Latod!?
Mindenre van megoldas
Azt mondják megin' jón a hó , inkább leiszom magam.