,én kapok pontlevonást? én? aki hajnal 5kor gyalog mentem haza egy 3/4 ed óra alatt,mert rossz villamosra szálltam . ,
szerintem mindenki jól fogyasztott . A Kékvér féle törköly pálesz az odatett az érzésnek ,és a többi is finom volt .
ha ott lettem volna az azt jelentené,1.láttam volna ujra a rusnya pofátokat 2.jójl bebasztunk volna3.ha elmentem volna az azt jelentené hogy apám még élne,és tudd hogy csak ezért nem mentem!de igérem bepótoljuk
Pipi mindent kibír, Action13, hááát, szerintem pontlevonást kap, a F.A.SZ. tagságihoz nehezen megszerzett pontjaiból, levonok hármat .
Most az ezer pontjához már cak 987 hiányzik.
Akkor majd beruházok egybe, ha a berepülést túléli a kötömö Egyébként az alulánckerékbe mi a pláne a csekély tömegén kívül? (Kiváncsiságból megmértem 365g vs 975g) Mert élettartamra biztos nem bír annyit, mint az acél. Illetve az okosok szerint addig okés míg jó a szett, de a megnyúlt, kopott lánc hamar kivégzi.
Most DID HS lánc (ringless) van rajta, nem néz ki rosszul, de a két végét megfogva oldalirányba, majdnem kiad egy félkört Most attól, hogy oldalirányba van egy "kis" játék benne, attól még bírnia kell az igét, nem?
Majd meglátom, ha tolás lesz a dologból
köszi,de az már nagy nekem a 47 fogu lánckerék!nem birnám az elejét a földön tartani!holnap irok többet is,de ez az itthoni net vagy gép egy rakás szar!az előbbit is eltüntette,nincs kedvem megirni mégegyszer....
Szép jóestét! A halom C-s cucc között látni vélek egy rugót ami nekem el van törve.... Nem tudom mi a hivatalos neve, de arra gondolok ahol a kuplung "kijön" Már ha lenne ilyenem a blokkból és ott a blokkon kívül van alatta egy kis rugó. Ha jól látom az a komplett rúd ott van rajta kis rugóval a doboz tetején. Emlékeim szerint, ha kiakasztom a bowdent belőle és elfordítom simán ki lehet húzni a blokkból és ki tudnám cserélni a rugót.
Egyszer mintha te írtad volna, hogy a nem kopó lamellák tönkremennek idővel vagy mi, (elhajlik, vagy begörbűl vagy mi)attól is lehet nehézkes a váltás...
Hogy is van ez pontossan, frissísd csak fel határtalan elmém...
nem kompatibilis, a C kisebb egyszerűbb hamarabb hazavágod, B nagyobb,azt írnám hogy masszívabb de egy azon anyagból van,a C érzékenyebb a durva használatra.
szerintem mindenki jól fogyasztott . A Kékvér féle törköly pálesz az odatett az érzésnek ,és a többi is finom volt .
Mé nem gyütté, nem kifogásokat kell keresni, hanem megoldásokat.
Most az ezer pontjához már cak 987 hiányzik.
Akkor majd beruházok egybe, ha a berepülést túléli a kötömö Egyébként az alulánckerékbe mi a pláne a csekély tömegén kívül? (Kiváncsiságból megmértem 365g vs 975g) Mert élettartamra biztos nem bír annyit, mint az acél. Illetve az okosok szerint addig okés míg jó a szett, de a megnyúlt, kopott lánc hamar kivégzi.
Most DID HS lánc (ringless) van rajta, nem néz ki rosszul, de a két végét megfogva oldalirányba, majdnem kiad egy félkört Most attól, hogy oldalirányba van egy "kis" játék benne, attól még bírnia kell az igét, nem?
Majd meglátom, ha tolás lesz a dologból
köszi,de az már nagy nekem a 47 fogu lánckerék!nem birnám az elejét a földön tartani!holnap irok többet is,de ez az itthoni net vagy gép egy rakás szar!az előbbit is eltüntette,nincs kedvem megirni mégegyszer....
Hogy is van ez pontossan, frissísd csak fel határtalan elmém...