Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na látod fődim én megvéttelek de nem kell aggódnod,mint tudod erre nincsenek villamosok
,én kapok pontlevonást? én? aki hajnal 5kor gyalog mentem haza egy 3/4 ed óra alatt,mert rossz villamosra szálltam . ,
szerintem mindenki jól fogyasztott . A Kékvér féle törköly pálesz az odatett az érzésnek ,és a többi is finom volt .
jó éjt neked is cimbi keljél korán délbe
ha ott lettem volna az azt jelentené,1.láttam volna ujra a rusnya pofátokat 2.jójl bebasztunk volna3.ha elmentem volna az azt jelentené hogy apám még élne,és tudd hogy csak ezért nem mentem!de igérem bepótoljuk
No télleg joccakát, me holnap délben korán kelek.
Van a fődidnek elég baja így is , nem bántom én.
Mé nem gyütté, nem kifogásokat kell keresni, hanem megoldásokat.
ne bántsd a földim,majd nálunk ujra vizsgázik tuti sikerrel!sajnálom hogy nem mentem mert ha ott lehettem volna tripla öröm lenne
Pipi mindent kibír, Action13, hááát, szerintem pontlevonást kap, a F.A.SZ. tagságihoz nehezen megszerzett pontjaiból, levonok hármat .
Most az ezer pontjához már cak 987 hiányzik.
helló jól szét durtad a vasat idomok nélkül használod az idén
na hogy telt a buli pipi birta a kiképzést?
éle?dejóóóóóóó
Jóccakát!
gyorsan szerezz nekem 1 rekettyést ni ni ni NI NI de occo legyen ni
Aha-aha

Akkor majd beruházok egybe, ha a berepülést túléli a kötömö Egyébként az alulánckerékbe mi a pláne a csekély tömegén kívül? (Kiváncsiságból megmértem 365g vs 975g) Mert élettartamra biztos nem bír annyit, mint az acél. Illetve az okosok szerint addig okés míg jó a szett, de a megnyúlt, kopott lánc hamar kivégzi.
Most DID HS lánc (ringless) van rajta, nem néz ki rosszul, de a két végét megfogva oldalirányba, majdnem kiad egy félkört Most attól, hogy oldalirányba van egy "kis" játék benne, attól még bírnia kell az igét, nem?
Majd meglátom, ha tolás lesz a dologból
Neked is van olyan! Ja!Mármint a motornak!Bovdenvisszahúzórugó
Kösz szépen,előre is!
A "Már ha lenne ilyenem." mondat a szöveg legvégére készült, nem tudom hogy került egy másik mondat közepébe....
szeki!

köszi,de az már nagy nekem a 47 fogu lánckerék!nem birnám az elejét a földön tartani!holnap irok többet is,de ez az itthoni net vagy gép egy rakás szar!az előbbit is eltüntette,nincs kedvem megirni mégegyszer....
Itt van NI
Szép jóestét! A halom C-s cucc között látni vélek egy rugót ami nekem el van törve.... Nem tudom mi a hivatalos neve, de arra gondolok ahol a kuplung "kijön" Már ha lenne ilyenem a blokkból és ott a blokkon kívül van alatta egy kis rugó. Ha jól látom az a komplett rúd ott van rajta kis rugóval a doboz tetején. Emlékeim szerint, ha kiakasztom a bowdent belőle és elfordítom simán ki lehet húzni a blokkból és ki tudnám cserélni a rugót.
Egyszer mintha te írtad volna, hogy a nem kopó lamellák tönkremennek idővel vagy mi, (elhajlik, vagy begörbűl vagy mi)attól is lehet nehézkes a váltás...
Hogy is van ez pontossan, frissísd csak fel határtalan elmém...
nem kompatibilis, a C kisebb egyszerűbb hamarabb hazavágod, B nagyobb,azt írnám hogy masszívabb de egy azon anyagból van,a C érzékenyebb a durva használatra.
Ok!
Kit nekeres,ittvagyok