Szervusz!
Honda forumon ajanlottak teged, tank fenyezes, matricazas ugyben. Teljes idomcserem lesz, egy 2000-es cbr600f-re rakok fel egy movistar idomot. A tankom teljesen hibatlan allapotu, csak a szin es a matricak kellenek ra. Tudsz nekem ebben segiteni? Esetleg valami hozzavetoleges ar?
Koszi elore is!
Csak az az egy baj van a fürdővel, hogy a meleg vízben nem engedélyezett a sörözés. De májusban alig van ott pár ember akkor lazábbak a szabályok azért .
Hát az a baj ezzel, hogy "felismerem az az én tankom"-al csak kinevetnének a rendőrök. Keresni kell két ütőképest havert azt elmenni ahol láttad, aztán apránként visszafelé gönyölítgetni. Legalábbis én ezt tenném.
Azt, hogy ismeretlen tettes ellen teszel feljelentés csak vicc. Az ég világon egy nyomozó sem fog kimenni megnézni elbeszélgetni az illetővel ahol ezt láttad. Irodán belül divat a nyomozás
Az pedig úgy végződik mint az összes többi. Egy hónap múlva kézhezveheted a nyomozást megszüntető határozatodat. Sajnos a rendőrség többnyire pénzbehajtásra jó az út szélén másra mostanság nemigen...
Ha én rendszám nélkül több év után felismertem a sajátomat akkor Te is! Azért kell ismeretlen tettes ellen megtenned a feljelentést (utalva, hogy hol láttad), mert így nem lesz belőle bajod. Ha meg megvan akkor üsd vágd!
Nem vagyok bizto benne szaz szazalekig az a baj, bizonyitani meg sehogyan sem tudom. Egyebkent igen, en is azon agyalok folyamatosan, hogy mit kellene csinalni...
A régi cégemnél ahol dolgoztam, az ipari csomagoló anyagot hordtuk, szeméttelepre. Ott a sittet, akkoriban 5000Ft/tonna áron vették át, és ezt az fizette aki oda vitte. Ugyan ezt a sittet töltésbe, már 15000Ft/tonna áron adták el, akinek kellett. Szeméttelepet kell csinyáni, EU támogatja. €€€€€€€€
Honda forumon ajanlottak teged, tank fenyezes, matricazas ugyben. Teljes idomcserem lesz, egy 2000-es cbr600f-re rakok fel egy movistar idomot. A tankom teljesen hibatlan allapotu, csak a szin es a matricak kellenek ra. Tudsz nekem ebben segiteni? Esetleg valami hozzavetoleges ar?
Koszi elore is!
ha fix a dáridó közölni
Azt, hogy ismeretlen tettes ellen teszel feljelentés csak vicc. Az ég világon egy nyomozó sem fog kimenni megnézni elbeszélgetni az illetővel ahol ezt láttad. Irodán belül divat a nyomozás
Az pedig úgy végződik mint az összes többi. Egy hónap múlva kézhezveheted a nyomozást megszüntető határozatodat. Sajnos a rendőrség többnyire pénzbehajtásra jó az út szélén másra mostanság nemigen...
Keresek jobb tukrot 2003as 9cesemre.
Egy reszeg baromallat letorte unatkozasbol...
E-mailben is jo.
Koszonom