Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én kentem ma mint a félőrült,vittem egy kis színt a város életébe!
15 fok volt,pont jó.
nekem van vagy 4 db hátsó,és 1pár garnitura gumim ki indulási pont nak ezis jó ni
Nekem a bőrgatyámé kellene elmennem már végre a varrónőhöz, azt akkor elméletileg szezonra felkészítve vagyok...
A Z-ről járt le a műszaki. Mondjuk megnézném, hogy egy 700 lóerős kocsi ellen mit lépsz
Van egy hibátlan Merci kompresszorom, gondolkodtam rajta, de MA a gyári teljesítménye is sok volt, 3.-ikban is elforgott közepes gázadásra. Igaz, hogy 60-tól nem mentem gyorsabban, de nagyon jó volt motorozni! Rakja össze fele a gépét mindenki!
Ez a tudás nem lessz elég Viszont sokat segítene rajta, ha szerelnél hozzá egy túrbófeltőltőt, mert akkor esetleg a közelembe tudnál maradni...
Melyiket kell műszakiztatni?
itt a jó idő hát senki nem akar erre motorozni druszém te miko jösz erre
ÁÁÁÁÁÁÁ!
fékbetétcsere,telószimering csere,fékolajcsere,gumicsere
Márciusra ennyi!
hali! köszi a képet, letöltöm és elgondolkodom rajta!
Barátom millió egy dolgom van, de ahogy jobb idő lesz elmegyek felétek. Először is meg kell egy kicsit erősíteni a blokkot, hogy Pipi motorját le tudjam gyorsulni
Most még csak ennyit tud.
csaphatnál errre 1 kanyart szedu legalább löknék énis a kanyart benyát állom
Jol szamoltam, csak rosszul irtam. Szemenkent FEL tized.
Joreggelt!
Az a csekely fel kilo, amivel konnyebb az alu lanckerek, nagyonis sokat szamit amikor a mosodeszkan a rugostagnak vissza kell tornazni a kereket a talajra. Az mar mas kerdes hogy a KTM-ben lehet, hogy semmit sem er, mivel a KTM-eknek rohelyes modon nincs himbarendszer a lengovillajan, tehat kizarolag a rugostag progresszivitasan mulik a dolog, semmlyen geometriai segitseg nincs. A rugostagjaik nagyon jok, de megis lehet abban valami, hogy a KTM-nek art a nagy tomegu kerek: a KTM-ek kerekagyai merevitetlenek es szuperonnyuek, mas tipusok agyai masszivabbak - emiatt mas tipusok nem is tornek el. De ne aggodj, mert ez csak egy opcio a sok kozul, egy KTM-ben van meg 20 olyan okossag, amitol megallhat a canga, szoval jo eselyed van arra, hogy a lanc tovabb birja majd, mint a gazdagep. Na jo, nem gonoszkodok.

Oldalra felkor: gondolj csak bele. Ha minden illesztes tokeletes lenne, akkor a lancot nem tudnad oldalra hajlitani. Mivel el tudod, valszeg mar megkopott a csapozas. A lanc szemek szamabol es a felkor sugarabol elvileg ki tudod szamolni, hogy szemenkent mennyi a logas, Nalad mar a fel tized milihez kozelit szerintem. Szemenkent egy tized, az a ket lanckerek kozotti szakaszon (ami vagy 30 szem), szemenkent fel = 1,5 mm. Ennyivel akarna arrebb fogni a felfuto lancszem alul. Termeszetesen mivel ott a lanc laza, ezert tud helyezkedni es egyelore nem csinal nagy galibat, de mar most koptatja a fogak tetejet meg arkositja a nagylanckereket. A vege az, hogy egy-ket fog letorik, utana 2-3 es egy fel ora mulva mar egy sincs rajta. Ez az alulanckerek szepsege.
Ezért érdemes volt felkelnem
Ma végre megyek motorozni. Műszaki után bele fog pattani a motorba a ZX10 teleszkóp és a radiális fék is
Jo reggelt trogerek
Csak egy picit lemaradva
2-ik
ELSŐ , .
érdekes ez az egész ország sajnos ,a fejétől bűzlik a hal...
érdekes véletlenek
nálunk a kapitányságon,már cigit is lehet kapni......nagytételben de itt hálistennek ölik 1mást nemrég az 1 ik fojamatosan a kocsmákat járta részegen,a koleginái lekapcsolták....végleg most mehet megint betonozni
sajnos ezek ilyenek ,nálunk olyan volt,h a kocsmába a részeg kék buzi,elővette a fegyverét,és mondogatta,h ő kurva kemény ,de elvették tőle,és véletlenül elesett és betört az orra,és egy szék is ráesett . .és véletlenül nem lett belőle ügy,hiába jöttek ki a kollégái szirénázva .korrupt féreg mind!
nekem ne mutazsd be a suttyó sünöket minden héten megbüntetnek valami szaré aztán meg 1szer olyan bátrak voltak,hogy megbilincseltek,és 8-an összerugdostak,de ugygondold hogy mindenhol....fejem testem,tököm és ilyen 50kilós 20éves szarcsimbókok akik egyedül elszaladnának!nyomorultak
még nem . én városban lakom földim ,ami azért gáz mert nem egy db. falufelelős van aki részegen fexik a nívába,hanem itt sok kisvárosi fiatal kis gyökér sün van,akik ha látnak egy motort a kocsma előtt akkor bejönnek megnézni,h kié . tiszta buzi az összes SÜN .
na látod itt már fejődött kicsit a környék kvadok és motorok állnak a csehók előtt de érdekes.....az enyimet senki nem akarta hazavinni
igen .hát mindig mondtam én ,hogy egyszerübb otthon berugni ,csak ott az volt a baj ,h az utcába 5kocsma is van,és mindig más biciklijével mentem haza . .