szeva sedubratyó azé a gumiért levették volna a rendszámom errefelé erre mondják ajándék lónak nenézd a fogát ugy hogy csak füstölni tettem fel bár a kapunál tovább nem jutottam vele,ráhajtottam a boszintóra
Nem titok:bestbiker.hu!
Tényleg olcsó,csak a kurva posta drága
Levélbe is elküldhetnék párszáz forintért,ellenben elkérnek 1900-at,mindegy mit veszel ha 20 kg alatt van
Ja,3090.- párja
Cső faszik!
Valakinek nincs véletlenül telószárszimeringje elfekvőben?
Persze nem használtra gondoltam
46x58x10,5
A legjobb ajánlat eddig az 5000/pár postával
Az ár az tényleg jó! Csak vajon a motorja is jó e? Kompresszió? hengerfej? szelepek? Ha gáz van vele akkor rálocsolhat az ember még néhány ezrest!Az tényleg mindegy hogy törött volt! Mert melyik nem? !
Én tavaly akartam ezt a motort boltolni, és akkor még huzósabb volt az ára, az hogy törött volt nem jelent semmit, ha jól megcsinálták akkor tökmindegy.Én még a 954et akartam cserélni vele, de valamiért meghiusult a bolt. szerintem szép az a motor, erikának meg is venném ha lenne ennyi pénzem
Jó reggelt, na a flex az nekem is kéne, a Z kályhát felvarázsolni a 12-esre (természetesen kiherélve). Bár az elkövetkezendő 1hét ugytünik motormentes lessz, max a garázsban épülhetnek szépen a vasak.
Gondoltam hátha van valakinek,oszt beéri 1 KV-val
Tényleg olcsó,csak a kurva posta drága
Levélbe is elküldhetnék párszáz forintért,ellenben elkérnek 1900-at,mindegy mit veszel ha 20 kg alatt van
Ja,3090.- párja
Én 7-ért kaptam meg a párat,gyárit.
Egyébként hol ilyen olcsó,ha nem titok?
Valakinek nincs véletlenül telószárszimeringje elfekvőben?
Persze nem használtra gondoltam
46x58x10,5
A legjobb ajánlat eddig az 5000/pár postával
Szeki nem is mondtad, hogy ZX10-re fáj a fogad! A polgári Palival nem nagyon boldogultam, mindet sokért adna (nekem).
Tudnátok segíteni abban, hogy a 99-es oldalsó burkolatai, illetve a generátorfedél megegyezik a 2002-ig gyártott újabb modelleken találhatóval?
Előre is köszi!
Majd re.
Mindjárt havazik...........