Robi ismersz. Ha valaki segít, visszasegítem, ha keresztbe tesz nekem duplán kapja vissza. Szeki hülyének néz, és áztat, pedig én mindenki előtt dicsértem, itt a fórumon is. Pipi szerintem jól látja a dolgokat ezzel kapcsolatban.
Akkor a csajától vetted, ő adott személyleírást. Előtte szóltam neked, hogy mit és honnan akarok venni. Ha nem te voltál, akkor van egy hasonmásod Debrecenben!
hahun! mikepércsen kis csillag,és nekem már megvolt. generátor fedél -40e ft,lábtartó konzol-10e ft, lim lom csavarok, teljes szervíz, reggelés= ott árulja gumis róbert 950-ért, neki 850-be van és eladóóóóóóóóóóóóó.
Szeki nem mindenáron eladó. Az 1,1 szerintem ugyanúgy reális, mint 450-ért beszámolni egy 98-as vasat. 500-ért ott van ugyanilyen a hahun.
Az 1,1 irányár.
Tudok olcsóbban ezres gépet, zx9 kék színben. csak 180,000Ft.
A tény pedig az, hogy a barcikai bótban egyszerre 3 tízes is volt. 2 04-05-ös és egy 06-os. A többit rátok bízom. A történethez hozzátartozik, hogy a törött fel lett öltöztetve szép idomokkal
előbb hozd az írást hogy betelepítetted a holt-szamost 100 mázsa élő hallal és garantálod hogy egy hónapja csak koplalnak a csúszó mászók,és sátrazós fürdőgatyás időben lesz a bogyesz buli.
hja repülősó.............................................
ha valaki most nagyot akar hasalni anyagilag akkor jó drága verdát vesz, milla felett. szinte hónapról hónapra seggelik be az emberek a buktát, 1.1-ért 1000rr-t , 1.2-1.4m között bármit megkapsz legyen az 07-es zx10-vagy gixer750-1000,r1, szinte teljes a kínálat.sedu1.1m is sok hisz azért papiros 1000rr-t adnak ami még nem, de 04-es r1 amiben gariban szelepsort cseréltek 1.1-1.4 között az már egy súlyú a zx10 el. a gixer 1000 k5-től meg zabál fel mindent ami útjába esik, talán a 06-07-től a gixer 750 ami kurriózum és jó pálya verda.de akinek a bank húzza kifelé a nyerget a segge alól az adja csak vigyék, ez van
megy a marakodás ezerrel. sedu is beszólt 450-et egy 9-re,ami persze hogy nem reális, volt már hajabusa is 625e-ért és zx10 is 350-ért. és így persze hogy nem lehet előbbre jutni, aki kicci pénzből akar száguldani az nem talál, aki meg megszeretné toldani hogy drágábbat vegyen annak meg nem számítják be árába a verdáját, és zsákutca az egész piac.
Az 1,1 irányár.
Tudok olcsóbban ezres gépet, zx9 kék színben. csak 180,000Ft.
Hozzák 500-ért ilyen ZX10-et megveszem mindet!
hja repülősó.............................................
csak egy kompett motor kell rá, de igy is jó fighter alap.