Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Robi ismersz. Ha valaki segít, visszasegítem, ha keresztbe tesz nekem duplán kapja vissza. Szeki hülyének néz, és áztat, pedig én mindenki előtt dicsértem, itt a fórumon is. Pipi szerintem jól látja a dolgokat ezzel kapcsolatban.
asszem nekem van kuplungom B
na megy a harc!1helyen laktok,haverok is vagytok,.....nemértem
Azért az ár odabasz!
Akkor a csajától vetted, ő adott személyleírást. Előtte szóltam neked, hogy mit és honnan akarok venni. Ha nem te voltál, akkor van egy hasonmásod Debrecenben!
száradjon le annak aki onnan kuplungot vett!
nem vettem tőle kuplungot! úttörő becs szó!
hahun! mikepércsen kis csillag,és nekem már megvolt. generátor fedél -40e ft,lábtartó konzol-10e ft, lim lom csavarok, teljes szervíz, reggelés= ott árulja gumis róbert 950-ért, neki 850-be van és eladóóóóóóóóóóóóó.
Azért mert a bibírcsóka megvette előlem a ZX9 kuplungot
ne bele, rá tankolj!
Szeki ne vitázzunk, keresd meg inkább a fogaskereket a Z-re!
csak azt mond meg b+ hogy miért is árul a grandész zx10-hez pl a blokkhoz sokkkkkkk mindent.
Szeki nem mindenáron eladó. Az 1,1 szerintem ugyanúgy reális, mint 450-ért beszámolni egy 98-as vasat. 500-ért ott van ugyanilyen a hahun.
Az 1,1 irányár.

Tudok olcsóbban ezres gépet, zx9 kék színben. csak 180,000Ft.
hozni hozzák csak mások dicsekednek vele!
hi.hi a törött fel lett őtöztetve szép idomokkal.
én egy 05-ös 10-est, és egy fekete 06-07-est láttam zx 10ből, rosszkor voltam rossz időben.
A tény pedig az, hogy a barcikai bótban egyszerre 3 tízes is volt. 2 04-05-ös és egy 06-os. A többit rátok bízom. A történethez hozzátartozik, hogy a törött fel lett öltöztetve szép idomokkal
Köszi Robi! Miért kerestél? Írj mailt!
Nem volt törött, hanem hiányos B+. Kingmidias és bogyó látta már. Egyébként szétszedve Szeki is. Ő meg is akarta venni, csak nem volt rá pénze.

Hozzák 500-ért ilyen ZX10-et megveszem mindet!
Szeki magyarul légy szíves. Ezt a halandzsát nem értem. Lassan szótár kell hozzád!
előbb hozd az írást hogy betelepítetted a holt-szamost 100 mázsa élő hallal és garantálod hogy egy hónapja csak koplalnak a csúszó mászók,és sátrazós fürdőgatyás időben lesz a bogyesz buli.

hja repülősó.............................................
a polgári tk-s még eladó,a gazdája kint van de ha gondolod.................
csak egy kompett motor kell rá, de igy is jó fighter alap.
és 1.3m-tól már papíros 10-ek vannak, sőt volt 1.2-től is,szal nagyon kileng a piac.
ha valaki most nagyot akar hasalni anyagilag akkor jó drága verdát vesz, milla felett. szinte hónapról hónapra seggelik be az emberek a buktát, 1.1-ért 1000rr-t , 1.2-1.4m között bármit megkapsz legyen az 07-es zx10-vagy gixer750-1000,r1, szinte teljes a kínálat.sedu1.1m is sok hisz azért papiros 1000rr-t adnak ami még nem, de 04-es r1 amiben gariban szelepsort cseréltek 1.1-1.4 között az már egy súlyú a zx10 el. a gixer 1000 k5-től meg zabál fel mindent ami útjába esik, talán a 06-07-től a gixer 750 ami kurriózum és jó pálya verda.de akinek a bank húzza kifelé a nyerget a segge alól az adja csak vigyék, ez van
megy a marakodás ezerrel. sedu is beszólt 450-et egy 9-re,ami persze hogy nem reális, volt már hajabusa is 625e-ért és zx10 is 350-ért. és így persze hogy nem lehet előbbre jutni, aki kicci pénzből akar száguldani az nem talál, aki meg megszeretné toldani hogy drágábbat vegyen annak meg nem számítják be árába a verdáját, és zsákutca az egész piac.