Húúú Szeki ha figyelmesebben elolvasod amit reggel írtam, akkor rá jössz, hogy rólad mindösszessen annyit írtam, hogy nem tudlak hirtelen hová tenni.
Haverok vagytok, szerelgettek üzletelgettek együtt. Azzal biztos nem segítesz, ha leszolod más gépét, amit éppen árul én egyedül azt nem tudom, hogy neked ez miért volt jó
Egy biztos, ha nekem itthon egy haverom motort árulna, biztos nem azzal kezdeném, hogy egy nyilvános fórumon elkezdeném sorolni a hibákat. Persze nem vagyunk egyformák...
Egyébként meg egyáltalán nem vagy célkeresztben kizárólag a saját kis hülye véleményemet írtam le, mert ezt én így érzem.
Különben meg béke mindenkinek...
Látod még a fénykép is mutatja én is milyen rendes vagyok veled, még utravalót is csomagoltam a bukódba múltkor meg ne éhezz hazáig Bogyesz főztjétől...
Barkácsolt, mármint nem öhlins gyári konzollal, hanem másik mocié. de gondolom ha veszek egy csillapítót, azt odafogatom egy csavarral a tankcsavarhoz, a szár egyik végét meg az egyik telószárhoz, és meg is vagyok, nemigaz?
Hello! Valamelyikőtök 9esén nincs esetleg ,,barkácsolt" kormánylengéscsillapító? Ha igen, hogy oldottátok meg a felrakást, és mekkorák a gátló hosszai?
2003-as,az enyémből vettem ki,de nem azért csúszott meg a kuplungom,úgyhogy feleslegesen vettem bele újat!
De mivel az új az papír alapú racing változat,ezért azzal raktuk össze,de a kivett lamellák vastagsága megegyezett az újéval,sőt még néhány századdal vastagabb is annál.
Egy tízesért odaadom,ha sok,akkor megmarad,aztán ha egyszer mégis kell,akkor kéznél lesz.
majd ha lesz megint fórum találkozó akkor isztok 1 béke vodkát énmeg adok nektek repülő sót amitől sirva foglyátok 1mást ölelni hogy neharagudj barátom
én annó a wfts-be voltam belezavarodva 10-12éve mikor közölték hogy 1 tolókerekes váltó 400ezer akkor letettem róla akkoriban 30ezerért jóálapotu ladát lehetett venni
Köszi Tomi, az újabbé kellene, mert a Z-ben egy kicsit már kopottas.
Miután valaki megvette a komplett 9-es kuplungot Debrecenben a földim már tudott is volna lamellákat ennek a sokszorosáért.
A gyárilag kialakított helyére egyszerűbb.Szerintem.
Haverok vagytok, szerelgettek üzletelgettek együtt. Azzal biztos nem segítesz, ha leszolod más gépét, amit éppen árul én egyedül azt nem tudom, hogy neked ez miért volt jó
Egy biztos, ha nekem itthon egy haverom motort árulna, biztos nem azzal kezdeném, hogy egy nyilvános fórumon elkezdeném sorolni a hibákat. Persze nem vagyunk egyformák...
Egyébként meg egyáltalán nem vagy célkeresztben kizárólag a saját kis hülye véleményemet írtam le, mert ezt én így érzem.
Különben meg béke mindenkinek...
Látod még a fénykép is mutatja én is milyen rendes vagyok veled, még utravalót is csomagoltam a bukódba múltkor meg ne éhezz hazáig Bogyesz főztjétől...
Csak vicc volt természetesen,remélem van hozzá humorérzéked!
De mivel az új az papír alapú racing változat,ezért azzal raktuk össze,de a kivett lamellák vastagsága megegyezett az újéval,sőt még néhány századdal vastagabb is annál.
Egy tízesért odaadom,ha sok,akkor megmarad,aztán ha egyszer mégis kell,akkor kéznél lesz.
Miután valaki megvette a komplett 9-es kuplungot Debrecenben a földim már tudott is volna lamellákat ennek a sokszorosáért.