Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na majd megnezed oket az ki okoskodunk valamit ha erdekel
Tavaj a vallam szakadt le majdnem
Szerintem az asszony ki akar nyirni ,o beszelt ra eme sportra.
Mondtam is neki:na bacod ezt is tuleltem ,nem szabadulsz olyan konnyen tolem
ne is mond ,mult heten pereceltem akkorat ,nem sikerult a masodik ugrato ,szerintem eltortt a bordam ,de minimum repedes
az 1gyiken van a masikon nincs.
Amelyiken van az a si bakelora valo ,az a kemeny kotes vagy mi a tokom a neve.
vagy valakinek?
Minek! hogy összetörjem a pofám?
Kötés van rajta?
Nem kell neked 1 snowboard?
Tavaszi faradsag!
Jobban jarsz elnezel erre
Ram foghatod nyugodtan
Csak erőt kell vennem hogy nekiálljak! Baszott lusta vagyok!
valoban nem
most megyek a Postára aztán egy R1 váltót hoznak délelőtt ahhoz a 2003-hoz amit szétdobtam! meg kéne két sárvédőt csinálnom meg egy L200 sárvédőszélesítést javítanom! nem unatkozom!
pedig nagyon elferne rajta
itt vagy szeki?
ÉÉÉN sem találtam! Csak a 6-ra! Az meg nem jó a miénkre!
percek ota itt irogatsz,semmi dolgod
96 -osra van pupus plexi?
mert eddig en nem talaltam
Ezt miből veszed Fazi!?
Latom basi unatkozol!
Gyerer erre szepen a labaddal!
Joeblack-nek!
Tükröd és plexid! Ma megy!
Én meg a hétvégén mentem volna motoros szánkózni!
Bazz akkó a Jet Skizni kő menni!
mostmá tényleg beindítom
Ugye nem is írtam akkora marhaságot a hétvégén
Lásd:üzenőfal
Szerintem nem idevalósi a fikázó!Én sem beszéltem Seduval hogy honnan vette a vasat de ahogy eltűnt a Grande oldalról az eladó 10-es és itt a fórumon írta hogy vett egy töröttet olcsón, nem volt nehéz levágni hogy honnan vette! A Grandén elég sok kép volt róla hogy milyen állapotban volt!
Ennyi erővel lehetnék én is mert belekötöttem a festésbe!
Szeki is látta a vasat és még én is néztem a Grandésoknál!Össze volt törve az tény! De NEEEM TK!Egyik haverom akarta elhozni de én lebeszéltem róla! Ennyi! Az hogy Sedu megvette az csak egy dolog! Szépen rendbe is tette ! (képek alapján!)Ez is egy dolog!Eladni nem lesz könnyű!Miért? Mert kevés idő telt el a vásárlás és az eladási szándék között!Az emberek ennyi idő alatt (Kb 3-4 hónap)nem felejtenek! Ezt a dolgot még altatni kellet volna egy évig!Meg ha meg is hirdeti Sedu szerintem nem itt kellett volna! Ez a saját véleményem! Igaz úgy nem lenne akkora haszon rajta ! De így sem!Még egyszer ez a saját véleményem!