valaki beírt ide hogy sedu tizedese szar tk-s motor, pipi pedig ki oknyomozta hogy az aki beszólt az csak én lehetek álnéven. hát nem.
én is úgy összerakva láttam adriánnál mint bárki más, akkó vót nála 07-es 10-es fekete akra titán rendszerrel, vagy yoshi már nem émlékszem, a lényeg hogy még be is indította és ott akkor szépen üzemelt, de hiányzott róla idom volt amelyik meg sem volt vagy törött volt.nem leszóltam a gépét csak engem vettek célkeresztbe.
na ezt mén én főztem,messze hires bogyeszgulyásmegállókanállal az idén is várlak benneteket!szeki ha jösz üres tankal gyere ha van 1kis eszed itt kapsz occccot
és egy pár húzó gyári ami nem javított visz a gázszektornál a bovden vég befogóról egy kis darab letört mind a kettőről. válasz melyiket szeretnéd hogy küldjem?alsó/felső.
én is úgy összerakva láttam adriánnál mint bárki más, akkó vót nála 07-es 10-es fekete akra titán rendszerrel, vagy yoshi már nem émlékszem, a lényeg hogy még be is indította és ott akkor szépen üzemelt, de hiányzott róla idom volt amelyik meg sem volt vagy törött volt.nem leszóltam a gépét csak engem vettek célkeresztbe.
06 30 698 3626
és a pocakban szeretném hazavinni, nem fejben, nem bukósisakban,nem táskában!