Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10e ft egy 954 fejidom,ha van zx9 2000-es akkó köll, meg ekeidom is de a 4 kis fül/pöcs ha lehet legyen rajta.
találj nekem 2000 utáni dupla lámpás fejidomot ennyiért és már köll is. hova utaljam a suskát?
Ok
Lepek en is ,kesobb re.
ÁÁÁ! kurva drága! Én kintről találtam 32-ért postával! Sérülésmentest! csak a srácnak még nincs píze!
később kép, sztán ha ok. akkor csere!léptem!
ok. meeek mondom az árat!
fejidom a lakihegyinél van ,nekem kellene a kék duplaszemű 9-es hátha a kettőre mond egy árat!
Naa! nem festő sablonnak kell hanem kész martrica!
Lakkozva lesz az egész!mattbú!
Szia! Újban tudok segiteni kellene egy alvázszám!
Én is tipli! Joeblack-nek postázom a cuccost!
végre! matt ból? belefújod? ugyan ilyen kontúrokkal, faridomra kicci, fejidomra nagyobb ivelt honda felirat, vagy melyiket fújod, melyik legyen matrica! meggyúlok!
na mivan szeki ! ne sírj!
A 954 matricáról csak érdeklődök! Mennyi lenne! Még nem kelll ! még nincs fejidom!
ne ragozd! küldtem küldtük küldik. áll a bót! este kép sztán posta! megegyeztünk!most is postára mennék! baaasi!
Ugy nezem ertesz hozza ,te tudod mi kell nekem.
1ismeros mondta hogy a bowden belsejenek a hosszusaga sem mindegy ,de gondolom ezt is vagod.
Na ilyen a szerkezet fényezése! ill ilyen lesz!
Tudja a tokom olyant keress letszi ami a kepen van ,az kell nekem!
gyors vagy vazze! itt ülök beöltözve és várom basit hogy monnyon valamit. tudom melyik a húzó és melyik a nyomó bovden később lesz kép is róla, 94-97 ugyan az. csak az újabbaknak középen van a karbin a mechanika és külön van a gázszektor a kormánycsutkán.
Kettot kapsz 1-gyert
Kuld el a huzot ha van ilyened megnezem es ha oke kuldom is vissza a masikat
ha nem akkor visszakuldom amit kuldtem
Infomban a hirdeteseim kozott
Indexes tukor
ott van a teloszamom
mehet a csere postakoltseget alja mindenki a sajatjat!
Asszem korekt vagyok!
meg lesz a csörgés, türelem.
mit hirdetsz és hol?
Na nekem ebbol a fajtabol kene a huzo
hááááááááááááááááááááát de gyorsba! mennék!
megértésed kérem de most lépnem kell,itt is megbeszélhetjük és nem gazdagítod a mobil szolgáltatód.mond az árat és gondolkodom rajta vagy csere és ajánlat, nem gond hogy mit mondasz csak haladjunk.