Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi ujsi van ideát?
Viccősz, új motorhoz, új csaptekerő.
Szia ANYU!
Flokkoltatni kell mint az autó műszerfalakat, attól bársonyos lesz, sima, és puha tapintású.
cső anyaszomorítók
Nagyon orlok neki ,azt hittem valami ocska,kopott ,csak hogy ott legyen arra hasznalhato valamit kuldesz.
A CD-k mar nem is erdekelnek de azert azoknak is orulok , , ,
nálunk a városban van 1 bolt ahol keverik is amilyen kel de ahogy szedu is mondja drága!a flipflop decije 100ezerrek
Bocsi, bocsi, nem figyelek eléggé, mást is nézek. Használd egészséggel, ezek szerint megkaptad mint az influenzát. Két sör!
hegzol barátunknak igaza van mert amugy időigényes még megfelelő gépekkel is!de ha időként átpasztázod örök élet
semmi reakcio jimy a kuldemenyed ertekelesere?
Érdekelne a festék. Ha ilyen 1000Ft-os dekor festékről van szó az nem jó motorra. A komolyabbak 80-100,000FT/kg-nál kezdődnek.
krómefektnek hivják azt a festéket Fazi csak az a baj vele hogy nem tartós!a motor kereket e legy1szerübb polirozni de sajnos csak a küllö vonaláig!az enyimet lemarattam kromofággal a peremig tükör sima a küllónél már érdes!polirpaszta,polirkorong,furógép és hajrá a küllőket meg visszafujtam feketére
Ratyi amerikás feka motor.
A kromozás megpattan akkor hello, a polírozás nem fog megpattanni és ha igényesen megvan csinálva van olyan szép mint a króm.
Sok sikert hozzá.....
ÁÁÁÁÁÁ eztetet nem én tanátam ki, láttam a teve007 zx-12r típusú motorkerékpárját, no azon ilyen izéve van bevonva a légbeömlő nyílás a fejidom alatt.
Jimy,te egy igazi feltaláló vagy!
Téged szabadalmaztatni kellene!
Nagyon BABA!
Jimy te istencsaszar
Nem szamitottam uj csapra fokepp nem hogy nem portossan kuldod! , , ,
Jó estét!
Álámíneum fóliát ke rá rágásztáni, oszt há kárcolódik, lehet cserínyi.
Már nem emlékszem,mert még akkor kérdeztem meg a fényező haveromat,amikor tizenkettest nézegettem.
De kb. annyi a festék ára,mint bármelyik másik színnek,nem a legolcsóbb kategóriából.
És annyira tartós,mint egy fényezés általában.
Mar vigyazok ra
Na azt én sem...
Hülye kérdés Fazi. Ahogy te használod a motort úgy még az idomok sem tartóssak, nem szeret az oldalán csúszni semmilyen festék
nem hinnem hogy 1,5 milla lenne a kromozas!