Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pipi.Szép időnk volt ma. Hogy vagy? Hogy telt a napod?
Eszter velemvan ugyhogy mostmár nagy a pofám tehát kiakar velem öööö...Eszterel megverekedni?
Na kivele Jimy mi a titok? te tudsz róla valami jót mondani?
No emberek, és pipi, retorzió lesz Eszter aztatat üzente, hogy aki csak rosszat is mond a bogyeszra, azt szétüti, és szétrúgja a pisilőjét.
holnap megyek vissza
pipi nem nézni-hallgatni kell
canárypapi....ithol vagy,vagy a világkereskedelemben
oké értem a jövő pinája a segg
jó akkor majd addig viszem szatyorban tudom sokat füstölök de sokat is veszek
Tata az egy kivétel. Hisz mindíg kell egy, mert az erősíti a szabályt... Őt feketén szeretem...
ÁÁÁ Bogyesz nem értesz te ehhez... Ki ne vetesd azt az így is agyoncigarettázott tüdőd teee... Folytasd tovább a szeszelést, most még nagyobbodik a májad, de később zsugorodni fog... Ez a májzsugor...
jimy ottis van pipa?
nemsikerült pipi ugyhogy marattam kopasz de befestem a szemüldököm csak a te kedvedért téleg az animál már nem érdekel?TatA
én most kicsit pihennék a FASZ-sággal már lassan kikel venni a fél tüdőm hogy a májam elférjen
jimi.:Felkeltem
de minek
Hova mennék én innen a jóhelyről? Itt vagy nekem te és Bogyesz is festi már a haját...
No Ők melegnek becézik egymást. Ott találhatsz pasit.
Az az LFP ott csúnyáúl beszélnek, ketté is szakadt a tábor nyárutón... Coyot megmondja...
Lankatt Faszú Parasztok topic
Ami igaz az igaz éljenek a F.A.SZ.-ok...
Dehát tél van könyörgöm, fázni nem szeretek...
Nőnemű lesz.
Ez nem a melegedő.
Ez a "F.A.SZ."
Jimy nyilván megint sz@rakodik a pc-m, mert nekem csak egy rózsaszín szívet mutat benne színes pöttyökkel és nem látom a szőke csippendél fiúkat...
Oké Bogyesz keverjed...
Sedu nem rossz-nem rossz, de férfiban jobb volna...
Jimy én meg arra felállok és elmegyek...