Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja arra felállok, és ki megyek
Akkor ez bejön neked?link
már keverem a hajfestéket
Én a szőkéket szeretem Bogyesz a neme nem lényeg...
Mié Jimy neked arr áll fel?
Inkább hozd a Szandisat...
csak ha kereokizol
vihetem az aradszky lászló kazikat?
én viszek gumit a motorra
pedig a nemrégi találkozásunkor nem vágattam a frizut kopaszra nehogy megijegy gondoltam kis zselés frizuval bejövök neked de hát nem rendbevan
téleg komolytalan vagyok egyenlőre de érdekelne 92-től95-ig is mert nállam bevált de ujjabb is max 03-ig de ütni vágni de közúton is használható legyen de téleg komolytalan vagyok ugye pipi
Pipi ne bántsd az üzlettársamat! Különben nem hívlak meg a szilveszteri bulimra!
Ha valakit érdekel a debreceni csendes iszogatós, gumifüstölős buli jelezze nekem, hogy tudjam mennyi palacsintát kell sütni
Hát barátom most árnyékra vetődtél nem, hogy csajnak nem csaj, de férfinak is elég randa, addíg örülj míg nem látod...
Csávóóóó?
Én azthittem csajszi!
Hagyad mán, csak válogat, a pénzpapír már a nyomdában, csak a festék nem érkezett... Komolytalan a csávó...
Nincsenek, na csak azért írtam, mert nem írtál se évjáratot, se köbcentit, se árat...üdv
Az egy ezer éves motor, egy nem hozzá való futóművel.

Egyébként is van egy sokkal jobb ajánlatod, egy 1,5X erősebb 1,5X könnyebb motorra
a fenébe addig nem lesz mocim
No azt várhatod 13 évente aggyák még 12 hátra van
pipi a tied mivel megy?halikrával!?
sory
értem jimy de még várom a 13-ik havi fizetést
kisebb kép nem vót ?
sedu 1 ilyen pöfögött mellettem mikor mentem hozzád!1 pár lámpát mellettem jött aztán elhúzott a kuplung az 1 furi1valami volt