Hat, sajnos ez mind egyszerre nem sok kivitelen lehet.
Elakadasjelzo nelkulit konnyu talalni Europaban, de a fenykurt + veszvillogosra nem tudom, hol lenne esely rabukkanni.
Értem, köszönöm. Igen, e-bayről vettem ezt a képet. Igazából én olyan kormánykapcsolót keresnék, amin van szivató, kürt-, elakadásjelző-, tompított / reflektor váltó- , index- és fénykürt kapcsoló is egyben, azért nyomozgatok, hogy min lehetett olyan kapcsoló.
Ha a lenti kép pl. ebay-ről van akkor meglehet. Nem minden régió/ország kap ugyanolyan villamos rendszert, ugyanolyan kapcsolókkal.
Az amerikai modelleken pl. jellemzően nincs fénykürt, de gyakori helyette pl. az elakadásjelző.
Ha a motor, amit láttál, magán/szürkeimportos és olyan országból jött, ahol nem kapott a modell ilyet, akkor simán lehet, hogy azon nem volt.
Szia !
Köszönöm !
És a tied akkor egy 2001-es ZX-9R ? Lehetséges, hogy ebből volt többféle kivitel ? Egyet múltkor néztem, azon nem volt gomb, bár az is lehet, hogy nem jól írták az évjáratot.
Még egyszer köszi :-)
nyomás jó volt 1,8-1,9. Azt nem értem miért ennyire fent és féloldalasan tépte meg. Mások 2-3 tizeddal alacsonyabb nyomáson mennek ilyen gumival. Sajnálom, mert jól tapadt...
Ha, az a cél, hogy tépje a másik oldalt is csökkentsd még a nyomást. Meg kell nézni a gyártó mekkora guminyomást ajánl. És azon furikázni, akkor talán nem lesz ilyen.
Elakadasjelzo nelkulit konnyu talalni Europaban, de a fenykurt + veszvillogosra nem tudom, hol lenne esely rabukkanni.