Sziasztok!
Esetleg Debrecen és környékén tudok ajánlani szerelőt?Aki tudja is hogy mit kell csinálni,és mit hová kell és mennyit állítani!Itt nem nagyon vágják h milyen egy Kawa 🤣🤣
Vicceltem ne vedd már magadra. Lekopott a hátsó gumim, felraktam egy 2013-as slicket. Nem nézett jól ki, de van bőven elektronika a motorban. Azt hittem nem fog bemelegedni, vagy csúszkál az utcai ractek k3-hoz képest, pont az ellenkezője történt. Hamarabb melegszik, jobban tapad, sima utcai motorozás alatt is. Nem hittérítés, én is meglepődtem.
nem ott tartok ahol és aki ! ez csak egy gyöngyszem arról hogy az igazi mekk mesterek mire is képesek. az alany nem az én tulajdonom, sajnálták levenni a lökhárítót egy alkatrész cseréjéhez így sarokcsiszolóval megnyitották a lehetőségek kapuját .... lökhárítóját.
Sziasztok! Gyári plexim eladó,ha valakinek pont ilyenre volna szüksége.
Használatból eredő karcokkal,nem repedt,fülek épek.
Elvileg2000-2004 közötti Zx9r-re jó.
Oem 39154-1147
Ára 5E ft
voltam motorozni a touno-val elég kezes gép, de a terep motor után azt hittem hajón ülök. Csak akkor volt jó menni vele amikor elkezdett az eleje emelkedni, de akkor már sok volt a sebesség hamar feladtam.
380 az euro. Én már levettem a hirdetésemet, inkább nem is árulom, telefonban alkuval kezd az összes csíra, nincs a motorban 2000km mire fel alkudozik?
Esetleg Debrecen és környékén tudok ajánlani szerelőt?Aki tudja is hogy mit kell csinálni,és mit hová kell és mennyit állítani!Itt nem nagyon vágják h milyen egy Kawa 🤣🤣
Használatból eredő karcokkal,nem repedt,fülek épek.
Elvileg2000-2004 közötti Zx9r-re jó.
Oem 39154-1147
Ára 5E ft
Helyzetjelzo helyettesito idomot keresek!!!