Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha csak nem bubis ásványvízt tettél bele. Nem normális amugy.
Üdv mindenkinek. érdeklődnék , hogy normális-e beindított motornál gázhúzásnál, mozog a víz a kiegyenlítőtartályban( bugyborékol) 94-es a vizet nem forralja. Tanácsotokat elöre is köszönjük.
bogyókám valamiért a RÓKA jutt az eszembe az üvegtigrisből a jobbnál jobb üzleteivel.
Melyik kell?
2.
2.
hivni fog a tulaj
GSXR 600 k1-k3
Kellene C vagy E 9 re?? Van az is! 10 + posta
10 + posta
Mennyi az a sárvédő?
Melyik kiadásra való?
C,E?
szerinted a Pipi nézi,?
ez az....ára neki? vagy hivjalak?
Ilyen van!
hát ja észt én sem bírok adni neked(pedig rászorulnál) abból sajnos nekem is kevés van
nem érted a poént...........észt sajnos nem lehet vásárolni bármenyi pénzed is van Dagobert bácsi
Pedig abba az van Vagy nem egyet nézünk?
Pedig tasi biztos nem a műhelybe törte magát össze tavaly
az a leg rosszabb hogy ismerem rég a szarházit.........de viszont ő is ismer hogy nem fogom anyiba hagyni.......egyenlőre hazudozik össze vissza,biztam benne hogy meg keres vagy felhiv hogy oldjuk meg a problémát,de semmi........ezért léptem a hivatalosokhoz........a poén hogy mikor vissza vittem a motort(azt is rendőrrel) a felesége kérdezte hogy akkor mikor fizetem az utólsó havi törlesztőt? mondom ird fel a kéménybe korommal anyukám
Bírom az ilyen amnéziás patkányokat....nem tudta,miért kapta a 25öt... Én adnék neki 25öt,azt minygyárt tudná miért kapta...
látod,ebben is aszonták eladáskor,hogy sport légszürő van
sajnos nem.........mivel söfőr állásban még holt szezon van,igy szerelgetésből tartom fent a szaros kis életemet........és a Tasival ellentétben én nem a mühelyben hidegen tiltáson veretem szét a gépezeteket,hanem a közuton
volt papir,szerződés,hivatalos,tanuk stb..........de valóban a számlájáról fogták a törlesztőt......nincs ezen semmi bonyolult.......eddig bukta az ügyet,rendőr tanuk,telefon stb..........egyenlőre tagad,arra hivatkozott hogy nem tudja miért adtam neki havi 25-öt