Sziasztok a jégtől semmi baja nem lett a vasnak ,de ma motoroztam az időt nem felejtette el de a napi számlálot igen haza fele már az időt is elfelejtette úgy hogy slaggal fogom körbe locsolni a motort mielött elmegyek motorozni
Sziasztok Szeki s csimbi kész van a kawasakim jó lett ! Ma reggel 5 kor indultunk Romániába hát izgalmas volt a nap az,a motorom haza fele javult meg olyan esőt kaptunk el amit még nem láttam a jég az úgy kopogott a sisakon mintha gépuskából lőttek volna de a motor meg javult az eső után !
a másik elméletem mivel a generátor csatlakozó szét olvadt nem volt elég töltés s lehet van valami elemet kellene töltenie s nem tudta tölteni így lemerülhetett az tény ,hogy a világítás is mostmár világit az előtt gyertyának felelt meg a fénye.
Generátortól jön 3 sárga vezeték egy csatlakozóba +2 még mellé ez a csati össze volt olvadva kicseréltem alapjáraton a töltésem 14.3-4 v ,de a büdös kurva anyát a gecibe a napi számlálót még mindig lenullázza , minden csatit átnéztem az irány jelzőtől a féklámpáig de még a 30 as biztosítékot sem találtam meg nekem 20 as a legnagyobb az is mind a 2 az első ülés alatt van bal oldalt abban a relében s vele szemben egy fehér foglalatban. okosabb nem lettem esetleg még a fokozat kijelzőt ki iktatom próba képp.
a másik elméletem mivel a generátor csatlakozó szét olvadt nem volt elég töltés s lehet van valami elemet kellene töltenie s nem tudta tölteni így lemerülhetett az tény ,hogy a világítás is mostmár világit az előtt gyertyának felelt meg a fénye.
Igazi sufni tuning
Nem az új,még a régi.Kár,hogy nem futottunk össze
Nyugtatott haver hogy nem bántam meg ,hogy nem az enyém. Azért sajnálom.
Azon a negatív kalpácson beszartam.
Megjött a posta.
Felszereltem, kipróbáltam, megmarad.
Kibaszott jóóó:))
Valóban én is megéreztem a nyomaték csökkenést de ez a legkevesebb.
Küldemény mikorra várható?