Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1
Ne aggódj kanári nekem sohasem veszi fel
Péntekrőlszombatra eltünt a csávó, majd szombat estére került elő. Akkor koncerteztünk (blúz kompani, osszián) majd ittunk ettünk eldöltünk. maj kelés után délig ettünk fürdőztünk aszt én otthagytam az illusztris társaságot me mennem kellett
na segitek
senki nem volt horgaszni
senki nem rugott be
senki nem motorozott
igy nincs mirol beszelni
pipi nem tudom mit csinalt szekivel,de azota a telefont se veszi fel
en mondjuk motoroztam,meg hetvegen t.dorogman motoros buli ahova megyek
volt nosztalgiahullam is SIMSONnal nyomtuk
azt nem tudom mi, de biztos be
Be vagytok szopva!
baszod,te még megvagy?
Szekibá.........holnap délelőtt érkezek a K1 haccázal
Tanulgatunk, tanulgatunk. Még kiscsikó vagyok tudom, kitörni a nyakam nem akarom. Évről évre fejlődök saját tudásomnak megfelelően. Örülök neki nagyon.

Vasárnap jöttem haza Lillafüredről. Kielőzött egy első szériás ezres gixer rajta velem egy idős pilóta. Intett.
Utána tekertem. Azon a gyűrt hepe- hupás aszfalton tekert bőven 230-250 környékén. Egy falun mentünk át ahol mellégurultam kicsit cimbizni. Pár szóváltás után ismét örült hajszába kezdett. Tartottam egy ideig az iramot aztán mikor másodjára is bekígyózott a motorom azt mondtam hogy akkor erigggy. Gyerek az nagyon donorba tolta.

Lillafüreden meghajkurásztuk egymást egy Hornetessel aki közeli lakos volt. Ismerte az összes kanyart. Megálltunk, azt mondta örült vagyok. Kérdeztem miért. Válaszolt: "Te még a kanyarban is fékezel".
Van még mit tanulnom, de nem vagyok donor.
Ahoz még nagyon sok rollert kell elkoptatnod hogy motorozni tudj vagy ilyen kijelentéseket tegyél ( szerintem magyar honban nem sokan vannak akik ki tudják motorozni a gépüket). Ilyenkor szokott a baj megtörténni. Ne legyem igazam, a robogódnak mindegy de neked ne legyen bajod. És amúgy is
ebben a hónapban másodára voltam fent mátrázni. Nagyon bejött... azt hiszem most kezdek megtanulni motorozni.
Mi csak délutánonként megyünk ki,,meg a koncertekre,,,,amugy csavi a Mátrába....
Fial a koca.
Csövi! Jó lenne,én tervezek menni,de max 2 napra.
Valaki Sirokra?
kenesére jösz?
Az a jó ha van kifogás
itthon van a jányom ma viszem vissza bécsban
már 2 héttel előtte tele tankoltam,és azóta is ugy áll készültem pedig de nemvót kivel menni,bár ez anyira nem tartott volna vissza,de montam aszonynak dagad a lába most én vagyok az asszony meg igazából most megint van egy olyan hogy nem érdekel a motor
te mé nem jötté
Szeki is vót
Fazi is most se nem köpött le senkit, se nem tört össze semmit
jófiú vót
Csimbi erdélybe van családi üdülésen papával-mamával, lengyusz meg feltehetően valami ribitől elkapot valami tüdőgyuszi szerűséget aszt otthon maradt a picsáján, bogyesz szerintem jött volna csak nem volt nyál a motorjában, vagy nem meri megmondani, hogy nem indul a szuzcsi így most szűkre sikeredett, de legalább elfértünk
mittom én
hát hol
remek akkor nem ott voltál
Ezek a tavalyiak De ugyanez vót idén is
Faziná lesz egy-két frissebb
na képek
...és meg is érkeztem jó sok hozzászólás volt közte