Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

asszem le is fényképeztem mindjá leszaladok a kocsiba a gépért, hátha látszik a képen valami
jovanna
attol meg a korforgot nezheted sikannak
naa reggeli sztorim gyerekek
Tegnap este csörög a teló fél tíz körül Asszony az. Még csodákoztam is nem szokott zaklatni
Kérdem mi van? aszondja beszart a tv-m a szobámba. Mondom, ha hazaérek majd ránézek
Nos hazaértem. Bekapcsolom semmi kép csak borzalmas recsegő hang Na mondom én egyszerűen gyógyítok kihúzom oszt néhány perc múlva visszadugom Hát nem lett változás. Mondom úgysem tv-ztem már volna, majd holnap ismét megnézem mi lehet.
Reggel bedugom, bekapcsolom semmi változás. Látom, hogy a képernyő jobb sarkában pattog valami fény Elhúzom a függönyt, na akkor majd be szartam amikor ránéztem a tv-re Egy kb. 25-30 cm repedés félkör alakban Hát ilyenről a tv-s boltban sem halottak még Persze igyekeznem kellett egy másikkal, mer a gyerek ordít a mese nélkül Persze mivel bizok a márkába maradtam a szamszungnál Mondtam is a gyerekeknek, hogy akkor vásárolok nálatok, ha a régit eltakarítjátok a házból az újat meg felteszitek helyére A fenének lett volna kedve cipelni egy 30 kg-os plazmát a csigalépcsőn egyébként míg működött szebb képe volt mint ennek a ledesnek

Na lényeg a lényeg ki mire tippel?

Egy fali konzolra 4 éve felszerelt tv egyik napról a másikra mitől reped ketté? ( a nepáli földrengés utórengését mint válasz nem fogadom el)
Nos én értetlenül állok az eset fölött de kimondottan érdekelne mi történhetett
Gyerekek szar motorláncot ne felejcsetek mán el hozni nekem
Nem vagyok márkahívő, mindegy mi jöhet did, rk, bármi
ne aggódjá bogyesz
A családosok megijednek a rossz időtől, ezért nem terveznek családi progromot a hétvégére. Az aszfaltbetyárok sztornozzák a hringet is az idő miatt. Szar időt a Dunán túlra mondanak. Mi a Duna-Tisza közén vagyunk Kécskén, gyakorlatilag 300 méterre Tiszántúltól, úgyhogy nagy lesz a tömeg, mer ott jó idő lesz, mer a rosszat lehúzza a Tisza
biztosan aggyá neki egy jobb oldalidomot is, meg hozz több kamahakis matricát rá mint tavaly
cimborának köll............faszbukon küldöm a linkjét
azt nem köll kutatni, terem itt az udvaron, csak lerázom a fáról. 15 pénz oszt csókolom.
de mi a jóistennek neked kawasaki oldalidom, tán álcázni akarod a huhucskit.
Ő NEM!
kutas inkább egy bal oldalidomot 98-as zx-9-re,és lökjed az árát
én NEM kétlem
oda van irva hogy én ring? NEM! akkor értelmezzük már a dolgot,mert mindig az ilyenekből indul el a férebeszélés sokan mennek a H-ringre(én nem)Pünkösd,sokan ekkor mennek családdal mert hosszú 7vége(én nem)egész 7 végére sárga riasztást mond országosan(én nem) mna,világos? kétlem
rossz idő, ott. áhh majd vasárnap ha elgyüttünk.
le vizsgáztattam a 900-ast, meg rövid próba 1.5 év állás után.
hát igen gyengének tűnik így e mellett a 600 as menetteljesítménye
Ezt a napot.
Hétvégén ha rossz idő lesz akkor cumedóresz!
a motorbontók oldalán 6041-es hozzá szólásban találtak neked benzintankot ahol tudunk segítünk
1
Ja ja rögtön aszt hiszi, hogy a sikán hisz panyolán nincs túl sok körforgalom
nyugi
bogyo beteved 1 korforgoba rogton azt hiszi a h-ringen van
na ide csak ne huzzon a tisza semmit
napszemcsi, teló, keritésoszlop, drót, pipi
te a ringen
Tisza lehúzza az esőt
mna sikerült, 900-as maradt a rohadék. a 600-as még darabokban, dobozokban veri a melyit. gyári dob jó akksi, hónap műszaki vizsga. meg minnyá cunami itt