Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihó

létezik olyan hogy egyszer csak megadja az aksi magát menet közben?Elment minden a műszerfalról világítás tompult. Biztosítékok mind jók.

Akkumulátor legalább 3 éves már tavaszi indításkor 1 tekert es lemerült.az aksit fullra töltve vettem ki decemberben.
Én Superbike-ban olvastam. Ha hazudnak a profik hazudnak!
te csak szereljel es odafigyeljel
mert megint 6-os lesz a 9-es bol
ahelyett hogy tarpa fele poroszkálsz kecske szakállú cimboráddal he
felkéne hogy pattanj arra kík szamaradra oszt le kéne hogy porolj oda meg kéne rühetni a bőrgúnyás ribbancot
tudok rola
mar megtudtak hogy megyek
Rómába 1-es foku riasztás van
na megjott a melo
holnap indulok roma ala megint,a punkosd kint lesz
ti aztok en meg majd napozok
nézd szeki,csak nem adják el
ahogy jobbul az állapotom azt a projektet is rövidre zárom. már vinnék a futóművet és a tárcsákat is úgyhogy nem lehet több huzásunk egymással , mint az audis csákóra értem.

nahhh lássuk miből lesz a zx9 ..........
pedig azt kellet volna venned a 10-es alkatreszek helyett,
koverre arultad volna magad
ezt nem mondta a cimbora a busa alap olyan alacsony súlyponttal fut hogy egy kezdő is tudja irnyítani.
na ezert nem veszunk mert kezdoknek valo
kész a lámpám most kezdem összerakni, este remélem egyben a masina. holnap össze szurkálnak megröggeneznek ultrahangoznak kilaborizálnak , ótán egy gyors műszaki vizsga és jönnek a zivatarok esők cunamik ............
nálam volt olyan aki 4x látta élőben , ötödjére nem akarta
rajtam kerestek mindíg 12-es blokkot, pedig nálam nem terem
megjött az öreg.
ezt nem mondta a cimbora a busa alap olyan alacsony súlyponttal fut hogy egy kezdő is tudja irnyítani. ezt meg én tapasztaltam. a kawák súlypontja sokkal magasabban van, apropó olvass vissza a hegylakós srác irásában, ő is elismeri hogy az 1.4 zizi már túl nagy
jimy hétvégén pipibuli
szeki
az RR mar nem elado
mar csak a tied maradt
hogy haladsz a tenderrel
jobban latod a dolgokat mint gondolnam
amugy meg meg kellet volna nezned a fotengelyt meg a hajtokarokat,ha mar ugy szetbuzeraltad
mert ez mindig fotengelyes allitolag
egyebkent a dekni nekem is szivargott
A kawasaki, a motorosoknak készül. A többi gépcsoda, a népnek.
+ a zizi jobban kanyarodik.
haat nem azert vettem hogy munkaba jarjak vele minden nap pedig szerintem meg fogok
a tenyek...10ezret seccperc alatt kifustol de haladok is vele
gumit eszi magarol
pl.haverom 636-sa..1-dul 6,5 bol kijon ha velunk jon 7alatt nem jon ki.egyfojtaban erolkodik hogy tartsa a tempot.
sokkal tobbet nyujt mint amit varok tole mar lassan kezdjuk megszokni egymast.nem gondolkozik akkor es abban a pillanatban jon belole amit akarok sot tobb.
kar hogy nem tudtal jonni a mult hetvegen
lehet neki kenni a bukkben is csak qrva sokat kell mozogni rajta
en is tudom mi lenne a jo de 2.3.4.5 millat nem teszek 1motorba azert hogy neha jol erezzem magam.
valahol megvan az egyedisege nem a hetkoznapi nepmotor
mi ha motorozunk elvezzuk,rohogung egymas bambasagain,jol erezzuk magunkat de vegul is ezert van
Hát mé fiatalodik....
ez a tag ott a képen csak nyomokban hasonlít a jimmi-nkre
ezen a fogyasztáson kár kiakadnod a kawa feleslegesen éget el 4-5l üzemanyagot mint egy nagyobb köbcentis busa. ezért nem kell a kutyának sem se óccsón se drágán, magyarul egy kurva sokat fogyasztó garázsdísz lett belőlük. ha bizonyos szempontok alapján vásárolsz és bekalkulálod a fogyasztást is akkor a legutolsók között szerepel, de jelzem ha érdekel a fogyasztása is. ha nem fontos azaz jelentéktelen tényező, akkor egy fasza adrenalin bomba de ezt vetítsd le emberi tényezőre, azaz van aki meg engedheti hogy akármennyit bele tankoljon van aki bizonyos korlátokat szab saját magának, vagy motorozik és nem eszik pl, vagy motorozik és eszik iszik dínom dánom ha futja az eklézsia.