Csimbikém ha vígasztal ma én is ráfáztam kiégett a tojon az első izzó
Már egy hete megvettem bele de még nem cseréltem ki. persze este megállít a fasz és 5000-re büntet érte. Mondom ezért nem is lehet büntetni. Elindultam kiégett és kész. Valamit magyarázott majd meguntam aszt felhívtam a főnökét történetesen a cimbim, úgyhogy el lesz sikálva.
De az izzó 1300 ft-ba került Nekem se kicsi a károm együtt érzek veled
egy új lánc szett kb 45 ezer forint plusz szerelési díj
egy blok 100-150 ezer között plusz szerelés plusz üti szét a hátulját
egy levágott láb na az megfizethetetlen mérlegelj
Nekem előtte Suzuki GSX 600F volt ami a boci elődje ami 85 le,1988 évj...
Nem volt egy nagy erőgép, 210 volt a max amit tudott..
Ez ahhoz képest a "hű bazdmeg" kategória.
Nekem bôven elég lesz ez:)
Mondjuk 100 nál nem is mentem ma többet mert mögöttem volt az asszony, de mikor 6.-ban odahúztam meglepődve tapasztaltam, ahogyan megindul..
Srácok mit ajánlotok 3 éve ugyan az a lánc van a motoromon picit 2 helyen nyúlott 32 ezerrel vettem most 51 ezer van benne,szabad ebbe még belehajtani pár km ert vagy ne tegyem mert ugy járok mint csimbi a fogas kerekek tökéletesek.
El ne hidd nekem 4 dik éve,hogy meg lesz s bőven elég a kiss gép ezt sem tudod kihasználni köz úton meg pláne de 280 nál már érzem a motort azt mondják rám nem vagyok normális
nem láttam még érdekes újítás.
Már egy hete megvettem bele de még nem cseréltem ki. persze este megállít a fasz és 5000-re büntet érte. Mondom ezért nem is lehet büntetni. Elindultam kiégett és kész. Valamit magyarázott majd meguntam aszt felhívtam a főnökét történetesen a cimbim, úgyhogy el lesz sikálva.
De az izzó 1300 ft-ba került Nekem se kicsi a károm együtt érzek veled
Szeretném megkérdezni, hogy mennyibe kerül az Akra rendszer?
egy blok 100-150 ezer között plusz szerelés plusz üti szét a hátulját
egy levágott láb na az megfizethetetlen mérlegelj
Nem volt egy nagy erőgép, 210 volt a max amit tudott..
Ez ahhoz képest a "hű bazdmeg" kategória.
Nekem bôven elég lesz ez:)
Mondjuk 100 nál nem is mentem ma többet mert mögöttem volt az asszony, de mikor 6.-ban odahúztam meglepődve tapasztaltam, ahogyan megindul..
Mindenhez hozzá lehet szokni...egy 600-ast sem lehet utcán kimotorozni, szóval ne így nézzük
Ma volt alkalmam menni a vassal elsőnek többet mint egy utca próba kör.
A tapasztalatok a következők:
Aztakurvaistenitdekibaszittulnagyonmegy!
Még jó hogy téged oda nem baszott. Nem volt szerencséd. Szépen békében is távozhatott volna az a lánc.