Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi De azért ha lesz valami dörrentőd vevő leszek rá
akkor már lökjünk bele pár kockát is
Nembaj jövőre kettten megyünk egy csónakba
Becstől indulunk Tivadarig, addigra úgy bele jössz, hogy állva pisálsz kifelé a csónak elejéről
szeki 20 cm-is vízben voltunk
ciberénél ki a csaj? hozzá adták? Fajintos
ha jól látom pilot power van fent, kell is rá. inkább tapadós gumára költs ha kell.
üdv! sok balesetmentest hozzá, és mákos gubát hogy tényleg állapotos legyen a bringa, csak a kilométereket falja ne a pénztárcád.
szép rajta a sárga felni, így ezüst mellett hogy a matricázásban is van belőle szerintem szuper. a gyári dobot én nem venném le, a sajátomra is vissza került, amikor kell kellemes a hangja. bengára költs és irány a jó utak országa-i.
Fotó galéria ..
te p......... már az első 2m-e felborultunk, és csak a mi hajónk billegett mint a fos a tiszán. minek fürödjek ha nem muszáj, így csak a gát tetejéig sétáltam, úgy meg ki tudja hol és mennyit kellett volna
bukótered az erdő, sirhantod a mező
Itt majrésak nem indulnak (ugye szeki "kiszállok, kiszállok, kiszállok )
jó a kép minőség de azért ez izgalmasabb és életszerűbb
végy be 1/2 liter tátrateát és nem fogsz unatkozni, főleg ha a teleszkópot sem fogod megtalálni.
én nem bánom........csak betéttel gyere meg ha itt vagy le cserélhetnén a teló olajat,magam unalmas
ezt találtam
élvezzétek... a sebességet és a küzdelmet.
mna irány fössstés.
már másoltam nem ösmeri
amúgy hívott a tiszabecsi én meg nem abban a telóban kerestem a számát
le kellene motoroznom egy este, de a bőr már ott hideg. viszont van egy eredeti SUZUKI bélelt quad/cross esőruhám. ki kellene próbálnom mit bír
az ujnál van nem? de ott 900 ezret adnak
ott van az..csak jól másold be
ilyen nincs gugli mondta
benzin lehet 1.6-ig diesel 2.0 -ig 3.0 nem nem