én szivesen csinálok találkákat,ugy tudom a Pipi is de engem egy dolog bánt,zavar,FÁÁÁÁJ.hogy meg vannak beszélve az időpontokjóval előtte,sőt,előző évbe,és alig jönnek pedig meg tisztelhetnének,ha már nem is engem,akkor legalább a töbieket,én megértem hogy szegénység van mindenhol,de azért vannak a korán megbeszélt időpontok hogy félre kell tenni egy kis keest pedig régen el mentünk egymáshoz,tökön-paszujon sose felejtem el mikornem volt jogsil és jimy eljött este vonattal,hogy el tudjon vinni Pipihez
ez van papa
nekem van eső ruha tank táskára takaró, még az eső csimma hiányzik de télen beszerzem. eső guma
ahogy bogyesz mondja : csak húzni kell neki oszt csű
erre nem tudok mit írni. a tapasztalat hogy egyre kevesebben jönnek el, pedig a bogyesz azé kitett magáért. tisza túra kaja pia zenész. motor nem volt ez van
AAAAAAlföld xd sajna Kecskemét és Szentes között ahol a körös a Tiszába folyik google maps , jövőre lehetne valami zx9r találkozó Mondjuk Hatvanban vagy Pestön oszt gurulni egyet a szerpentinen valahol.
ha esik ha fúj én meek papa. eső gumik fent, forgalmi rendben. tisza túra, legurulok csengerbe a zx10R cimborához, meg amerre jó idő lesz. 1000km tud a gumim eső nélkül, szárazon egy hétvégét
te merre nyargalsz? zemplén?
telkibányán egy ebéd?
nekem van eső ruha tank táskára takaró, még az eső csimma hiányzik de télen beszerzem. eső guma
ahogy bogyesz mondja : csak húzni kell neki oszt csű
de holnap az utolso nap szombaton goooooo haza
már csak virtuális össze tartás van
aszóóóóóóó?
a rakacai rész NEM. elegem volt a .............-ból.
istenmezeje -zabar ?
boldogkővár ebéd?
te merre nyargalsz? zemplén?
telkibányán egy ebéd?