ez így van, 6 év és 41LE mínusznak látszani is kell valahol. ebben nem is vitázom, viszont a kocsordi nagy élesben ha nem fékezek ott a rendszám tartód feltoltam volna üléspúpnak a huhukin ,ott ugyan is nem jeleskedtél. vagy szebben mondva, a hátsó gumád szélein vatta új elefántok trombitálnak.
ez van akkor ha nem egyedül indulok. józsit meg kellett várni, gixer sanyi is keresett de ha őt is megvárjuk el sem kell indulni.
a ragadós gumából -kb 4mm-ről indult- jóindulattal maradt 2mm az még 2 motorozás és ... mondanám hogy füst de ez a motor még vizes úton sem tudja elforgatni, tán egy s 1000RR azt épp láttam is bátor és nyiregy között kék/fehérben
mno amit nem kellett volna megtenni:
-szemere
-szalonna
ezt a részt fekete filcel kisatírozom a térképről, többé nincs!
-jósvafő
-aggtelek
-ragály
-szuhakálló
-kazincbarcika
-miskolc
-debi
na kiscsávó, legközelebb előttem fogsz menni és rugdosom a segged azon a kík huhukin hogy nagyobb távot menjünk.
az aszfaltba
a ragadós gumából -kb 4mm-ről indult- jóindulattal maradt 2mm az még 2 motorozás és ... mondanám hogy füst de ez a motor még vizes úton sem tudja elforgatni, tán egy s 1000RR azt épp láttam is bátor és nyiregy között kék/fehérben
-nyírbátor
-nyiregyháza
-tokaj
-mád
-vizsoly
-novalyidr
ány
mno amit nem kellett volna megtenni:
-szemere
-szalonna
ezt a részt fekete filcel kisatírozom a térképről, többé nincs!
-jósvafő
-aggtelek
-ragály
-szuhakálló
-kazincbarcika
-miskolc
-debi
na kiscsávó, legközelebb előttem fogsz menni és rugdosom a segged azon a kík huhukin hogy nagyobb távot menjünk.
amikor jönnöd kellet volna enni mentél