jó lenne motorkázni amugy is ki akarnám próbálni ha 1 centit leültetem az elejét,el marad e a risza meg az emelgetés,és fel raknák hátraegy 48-as vfogat
és még ráadásul,le prióztatott a rendőrrel........állunk a Sámsoni uti Mol kuton a parkolóba.......mögém áll a rendőr és látom rádiózik,ki se száltak......na mondom ez is jól indul,erre megszólal,hogy áááááá csak egy haverja
én is hasonlóan jártam annó.....adnám el a bömöst(525i) hirdetem.....hivnak.......aszondja a pali,neki kéne a kocsi,de nincs mivel eljönnie,kérdem hol lax?aszondja Debrecen,mondom egy jó óra alatt ott vagyok megérkezek,kocsi tetszik,alkidozás,megegyezés.....na mondom eladtam a vackot mondom,már meg is egyeztünk,erre a faszi-csak akkor tudja kifizetni,ha eladja a Corzáját irány haza..........
üzleti tárgyalások folyamatban.......itt az a lényeg hogy menyit kell rákölteni,mert akkor van más.........fejidomot kel szegelni,lámpa bontott,kel egy balos csutka is rá
Mikor lesz az mikor azért hívnak hogy ma, most megnéznék pénzzel a zsebbe.
Másik meg megvenné a motort csak nem adta el még az övét. De ha eladja azonnal venné az enyémet. Hát sok sikert neki.
650 enduró sm- szettel 25Kw csere?
kb 50 ft szerintem, ha fösstöd is.