Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól bírja akkor a blokk ha már ennyi km van benne
110 ezer kilóméter 1150 ezer forint
lehet akkor azt az 50 ezeret engedi lealkudni
Na ennek van ám ára :)

http://olx.hu/hirdetes/kawasak...
a nyakad rá mertem volna tenni,hogy ezt fogod irni de NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
1
Nekem már van rólad vidim, hogy motorozol, okulásként fel kéne tenni nem gondolod?
akkor nem látod a vidit
nekem olyanom nincsen és a sok agyhalottal ellentétben én nem is érzem szükségességét, hogy legyen
Érthető, nekem is volt egy ilyen szelepem. Prop-technél megcsináltattam én is an.
pontos számokat nem tudok,fel voltak irva,csak ott maradt a szervizben........anyit tudok egy hengernél nem volt elég kompreszió,na az sántitott is,fordulaton már megérkezett.Lapkázás is volt na ott van az az egy szelep ami már végét járja
Enyémen 2 éve mért gyöngyösi végnyomást. Azt mondta nagyon jó állapotban van motorikusan.
És mit kaptál eredményül kompresszióra nem tudod? Csak kíváncsi vagyok. Nekem 12,5 körül vannak, egyik 12...
az öcskös is be őrült
Halló akié a 12-es egy kis pizes családból való ugyhogy szarik bele szegény motor. az enyémnek meg a tanító utcán van a hűtője szombaton megyek érte
az a baj hogy a szelep már be van ülve,és nem szeretném hogy le szakadjon,inkább szétszedem
Ugy a tiszta!
jaja,mindent csinűáltak......Gyöngyösinél volt szervizen
Csináltak szívócsőnyomás- és kompresszió/veszteségmérést? Ha jól tudom a szívószelepekkel szokott baj lenni, a kipufogó bírja...
Azért 8 szelep nem olcsó móka, ha mind cseréltetni akarod. Nekem is az egyiknél van egy kis veszteség, de ezért szét nem borítom.
1 szelepem márhatáron van,nincs már olyan méretü lepka,nem viszes mert megcsinálták,elvileg 25ezret bir aszonta a szerelő,de én nem kisérletezek hogy vajon
Mert mi baja?
mna,láttad a riszát Szeki?
Gyöngyösi rendbe rakja télen én is lehajitom a hengerfejet
Meghirdettem a motorom, 1 hónapon belül nem megy el. Marad és tolom be gyöngyösihez. Aztán Jövőszezon együtt!