Igen kicsit az az injektor végett. :)De nem vészes.Olyan mint a gsxr 1000 nél a k1-k2-k3 nyersebb mint az újjabbak. pl zx10r 2004 idegesebb mint az újjabb :)
ha forszírozod a mind a két motorral a tempót akkor lehet nem nagy a különbség, de ha hozzá szoksz egyhez és utána a másikat kezded fingatni akkor már nagy lehet a különbség. technikailag és és föld a két jármű.
csak azt nem értem hogy miért nem mégy tovább a járműkeresésben.
annó azt írtad hogy fiatal vagy és nem akarsz lehorgonyozni egy márkánál. pedig még lenne mit kipróbálnod:
-1000RR
-GIXER 1000 K5-
-yamaha R1 2004-
-APRILIA RSV TUONO FALCÓ
-ZX10R 2004-
-BMW S 1000RR
valamiért egy próba után megint a zx9 kegyeit keresed.
miért is?
hmmmm?
akkor azt írtad hogy mi öregedtünk bele ebbe a típusba.
Jaja igaz minden amit írtál, viszont ezt még idén megtudném venni max nem magyarosítanám egyenlőre annyim nincs... :) Sport dob azért még jólenne rá :)
639 000 volt fent ha jól vágom. de korrekt a külcsinyi állapota így a képről, sztán közelebbről mit mutat azt meg köll nézni személyesbe. most épp 700. abból vond le a gátlót min. 60 000 ft értékben, és még ha nem kell költeni rá egy századost -lánc fék tárcsa gumi kuplung vezérlés rugózás- akkor cirka 540 -be lesz egy tényleg eredeti és szép verdád. az eladásnál igaz ki esnek a kawa fanok a föstés miatt, viszont játszanak azok a vevők is akik nem a színre öszpontosítanak, ami manapság ebben a kategóriában 50/50%.
a cimbora ennyiért vette a 2008-ast, a vázon pici horpival.
hááááát, az biztos hogy bogyesz felé ezt a gépezetet full pówerrel nem tudod kimotorozni. nincs út hozzá! talán odakünn szlovákban
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx-10_r_ninja-
7592791
Én erőre értettem.
Na nem jött be a 954?Vissza vágysz a 9 eshez mi?
annó azt írtad hogy fiatal vagy és nem akarsz lehorgonyozni egy márkánál. pedig még lenne mit kipróbálnod:
-1000RR
-GIXER 1000 K5-
-yamaha R1 2004-
-APRILIA RSV TUONO FALCÓ
-ZX10R 2004-
-BMW S 1000RR
valamiért egy próba után megint a zx9 kegyeit keresed.
miért is?
hmmmm?
akkor azt írtad hogy mi öregedtünk bele ebbe a típusba.
meginterjúvolnálak hogy miért is?
val-8252473
Erre gondolsz?