Sziasztok, olyan kérdésem lenne , hogy ti milyen hűtőfolyadékot tesztek a motorba és, hogy mennyi kell bele pontosan.
Illetve ha van köztetek szerelő segíthetne abban, hogy mi okozhatja azt a zajt, ami hasonló a kocsik hangjához , mikor ékszíj bajuk van, ugyan olyan ciripelő hangot ad ki a motor néha alapjáraton is , illetve 1-es 2-es sebességi fokozatba 3000-4000 körül. Köszönöm
Hát igen kékvér Mint ahogy a képeken is látod borzalmas kigyúrt vagyok A tiszai evezés után még erősebb lettem
Mondjuk megvan a vidi a mikor emelgettem ezeket a halakat, majd összeszartam magam a 21 és a 16-osnál
Szekikém senki nem mondta emlékezeteim szerint, hogy az ópell jó óutó
Sokkal jobban járnátok, ha a macedón kövér haveroddal együtt inkább vennétek egy 25 éves mindegy milyen japánt
Valószínűleg egy csomó szopástól kímélnétek meg magatokat
Persze vannak mazoisták
Illetve ha van köztetek szerelő segíthetne abban, hogy mi okozhatja azt a zajt, ami hasonló a kocsik hangjához , mikor ékszíj bajuk van, ugyan olyan ciripelő hangot ad ki a motor néha alapjáraton is , illetve 1-es 2-es sebességi fokozatba 3000-4000 körül. Köszönöm
Meg egyeztünk zx-pity-el.
Azért köszi
Mondjuk megvan a vidi a mikor emelgettem ezeket a halakat, majd összeszartam magam a 21 és a 16-osnál
Sokkal jobban járnátok, ha a macedón kövér haveroddal együtt inkább vennétek egy 25 éves mindegy milyen japánt
Valószínűleg egy csomó szopástól kímélnétek meg magatokat
Persze vannak mazoisták
oszt hol?