kaptam egy kijelző hibás samsung valamit a szervizben 3000ft volt a cseréje a kijelzőnek, a javítás után nem működött az addig tökéletes fényképező. szoftvert frissítettek állítólag rajta így működik újra.
hmmm én meg feri vagyok a hegyről ......................................
a kijelző cseréjéhez nem kell az elektronikai panelhez nyúlni ,csak egy csatlakozót kihúzni vagy egy átvezetőt lepattintani, a kamera pont a kijelzővel ellentétes oldalon van tehát mi köze is van hozzá ................................
a szervizekben a 60 -70 ezres fizut hogy lehet feldobni, a beérkező garanciális telefonokból kicserélik a még jó, használható piacképes alkatrészeket, vissza küldik a szolgáltatónak ő meg gariba cseréli újra.
ugyan ez igaz más elektronikai eszközre, ha a szolgáltató rákoppint a szerviz kobakjára akkor meg szórják vissza nem rendeltetés szerű használatra.
mit vártok ezektől az ultra modern kütyüktől. egy komplett számítógéptelefonközpontinternethozzáférősfényképezős aszisztenst kaptok. mikor még motorola 5200 volt a sztár és nokia 6100 ig befejezőleg javítottak telefonokat a volt cégemnél bele láthattam a javítás rejtelmeibe: ami nem volt az akkori gombos tűfej alkatrészeket még csak csak vissza lehetett pöckölni a 7-10 rétegű panelre ha az ing felső zsebéből kiesett a telefon, még a vízbe eséseket is lehetett orvosolni, de a havas sólé vagy több méteres zuhanást nem lehetett javítani. talán egy proci csere belefért ha" okosítani" kellett a telefont, de slussz onnan nincs tovább, ha egy ilyen méretű telefon pl nem tölt az isten meg a fejlesztő mérnök tudja megtalálni hogy hol lehet a hiba de javítani esélytelen.
elértük a 70 000 eldobható telefonok korát.
pipi végy egy használt 6230-as nokiát, honnan merek ilyet állítani.
onnan hogy egy mobiltelefon kereskedőt ismertem, kérdezem tőle milyen típust érdemes venni, közben csörgött a telefonja. leegyszerűsítette a választ, rámutatott a telójára és felvette a hívást.
Teljesen mindegy hogy milyen a teló, a lényeg hogy a gari lejártqa előtt egy két héttel be a mikróba pár mp re és cső. Mehetsz az új telóért mert a büdös életbe nem tudják megcsinálni
nekem samsung galaksi xy ace volt,kb 1 napig,meg nüntetett a rendőr 10ezerre mert 5 km-erről ki szurták hogy használom,akkora hogy el takarta a fejem,a csekk megirásakor ki hajitottam a kocsi ablakon az asszony meg fel vette igy az övé lett
olyat mondhacc amilyet szeretnél, max nem adják oda,