csak belinkeltem mert szép eredeti állapotú kis pénztárcájú motorosoknak, egy cimbimnek ilyen vót mikor nekem cbx-re futotta. kiment a világból a járgány soha nem volt baja egy RR-re cserélte le, nem kellett hirdetgetni vitték azonnal. vannak akiknek elég, volt itt olyan csákó aki széria f3-al, gumi fékcsövekkel ment jó köröket a ringen. kinek hogy nem feccölésnek linkeltem be.
én a témát le zártam csak fel bassz az ilyen ember aki veri a nyálát hogy neki mennyi mindene van ! meg ide jön fikázni hogy a zx-9r mekkora fos motor ! plusz azt nézi hogy kit hogy bír le húzni hogy ő egy jó bizniszt csináljon magának ! te meg ne haragudj meg kicsit kurvára el vagy vakulva a zxr-től tény és való hogy egy jó technika de nem mindent ezzel kel össze vetni
Kellene a fasznak, még ingyen se
Majd egy elvakult Honda rajongó lecsap rá.
Újkorában is elavult motor volt.
Nem említhető egy lapon a zxr750,zxr400 párossal!
Miért lenne capri? Komolyan kérdem.A caprinak már az eleje is más, sokkal bentebb jön a törés a motorháztetőn és szögletesebb, nem íves mély, mivel a caprin elöl dupla lámpa van.
Én Mustangnak nézem, vagy akkor ha sántit is legyen mustang replika capriból.
ezt meg akkó onnan tudod, hogy te is ott vagy mindenhol
ez a csávó meg mindenhol ott van,bármelyik fórumot nézed meg!ha kérdezik,ha nem!
Majd egy elvakult Honda rajongó lecsap rá.
Újkorában is elavult motor volt.
Nem említhető egy lapon a zxr750,zxr400 párossal!
Én Mustangnak nézem, vagy akkor ha sántit is legyen mustang replika capriból.
le nézed a csórókat szerintem nem kellene mert ha jól hallottam nálatok se neked van pénzed hanem a kedves feleséged tart el !
ez egy jó hangulatú baráti topic volt itt de neked és a hasonló seggfejeknek köszönhetően ez is el baszódott !
talán jó lesz ez Ford Caprinak is !
Allfetta gtv6?
924turbo?
rx7?
Bármit csak ne ámárikájííít