Ki mit tud mondani a C1/C2 modell féktárcsájáról? Szervizkönyben sem egyértelmű a dolog teljesen, illetve a gyári katalógusok cikkszáma szerint sem ugyanaz a tárcsa kell hozzá (nem úgy, mint pl. a ZX6-nál, ahol 98-2002-ig ugyanazt írja mindegyikre).
Lehetséges, hogy a 98-as gyári tárcsája 4,5 mm vastag és 4 mm a minimum, míg a 99-esnél 5 mm vastag és 4,5 mm a minimum? Használtan láttam mindkettőt. Most a gyári tárcsáról beszélek, utángyártott mind 5 mm vastag alapból, és nem is tesznek különbséget 98-99 évjáratok között, sőt szerintük a 98-02 zx6-é is rámegy (vastagság, átmérő, osztókör egyezik)
Az az igazság hogy már a hatos fórumban is küldtem egy párat, inkább felteszem a linket és mindenki válogathat. Én még annyit csináltam hogy kinyomtattam és be lett fűzve.
azt mondhatom róla hogy elértem amit szerettem volna, gumik, fékek, festés,+felni,+ a kiegészítők. egyedül az akra rendszer nem jött össze, most rákérdezek egy vance&hines rendszerre és befejezve. ha nem kel el így akkor lekerülnek az extrák de még az idomzat is és olcsóvá teszem, 1-2 év múlva meg lesz majd az utódja, szintén 9 de az már marad, így az extrák is. talán zx10r blokk próbálok bele, még nem vágom, de lehet hogy kap egy sima blokkot az összes extrával. egyedül az idomzatra nem fogok sem költeni sem adni, üvegszál gyári lámpával, úgy mint csimbi.
Köszi az infot, csak raktárról kellene gyorsan, nem rendelgetve szarakodva!Azért írtam Zsoltinak, mert szoktam néha nála vásárolni, hátha lenne neki polcon.
há-háá!
ilyenem volt,,aztán eladtam 1 szezon után,,,,,szép és jó,,,de csak "olyan".....
hamar kitágult a fejemen.és a végén már kellett a maszk hogy ne lötyögjön...
a plekó elég nehezen,,mozgott,,de ezért jól zárt...zajos mint az összes többi...még valamit?
Lehetséges, hogy a 98-as gyári tárcsája 4,5 mm vastag és 4 mm a minimum, míg a 99-esnél 5 mm vastag és 4,5 mm a minimum? Használtan láttam mindkettőt. Most a gyári tárcsáról beszélek, utángyártott mind 5 mm vastag alapból, és nem is tesznek különbséget 98-99 évjáratok között, sőt szerintük a 98-02 zx6-é is rámegy (vastagság, átmérő, osztókör egyezik)