az elég szar lehetett
Én is szerettem a ktm et de nem az én világom a supermotyó.2 szer megnéztem az aszfaltot vele.Nem használtam a hátsó féket kerék közben.Megvolt a holtpont.Egyszer meg kimentem terepre supermoto szettel
Porcleválás... Beakadt két csont közé a levált porc aztán nem akart csak derékszögbe maradni a lábam Tiszaföldvári motorostalálkozón találta ki ezt a mókát a térdem...
Úgyhogy még letoltam vele 160km-t motoron, fincsi volt
Hát nekem kurvára hiányzik a KTM, de csak második motornak kéne!
Minden elfogadható.. A körülményekhez képest!
Tavaly nekem is műtötték a térdem.
Busa meg megy szépen! Bár sokat még nem tudtam vele menni az időjárás miatt, de eddig teljesíti az elvárásaim!
Szeva.minden ok a városban.És arra?Lábam már rendbe jött úgy ahogy.Dolgozni meg motorozni tudok már.De sosem lesz a régi egy vissza varrott láb.
Látom vettél busát.Jó is?Bejön?
f.ferinek mutasd. mi tudjuk az igazságot. kétszer egymás után nem lehet tévedni. egy pereckével vagy helyezéssel előrébb lett volna sykes és most a kawára festenék az sbk vb címet.
Kezdd a szezont friss motorolajjal!
Áprilisban a Motul 5100 15W50 motorolajat 330.- Ft/dl helyett 269.- Ft/dl áron töltjük, a munkadíj pedig 2.540.- Ft helyett csak 1.990.- Ft! Kawásoknak a gyári, Kawasaki olajszűrő 2.690.- Ft helyett 1.990.- Ft!
Részletek itt: Motul olajcsere akció
Ma gurultam egyet reggel de hideg volt,így kerültem még egyet délután akkor már 12 fok volt