Egy hónapja vettem az ebay-en egy zsír új motoromra való (színben-évjáratban) Basgter bőrt (raktáron maradt) harmadáron Angliából. Ott nézegess, szinte mindig van.
Az enyém az patent volt de idővel jelentkeztek a hibák rajta.generátor megadta magát.Mire orvosoltam a hibát akkor a fesszab halt be.Nekem akkor telt be a pohár mikor 100 km re Dunaújvárostól elment a töltés és megállt a motor.sehol egy ismerős hogy segítsen .
Ha kifogsz egy jó 929-et sokáig lesz örömöd benne, a legnagyobb bajom az volt, hogy egy patent 2006-os GSX-R után ültem fel rá, ami még a mostani ezresek közt is megállná a helyét.
Végül is el nem romlott a Honda, de már pályára nekem kevés volt. Ha most tavasszal ráülnék lehet erősnek érezném
Az is jelenthet valamit hogy a 929 2 hónapig volt meg, a zx9 2 évig, és vettem többet is belőle, Hondából nem fogok. Németországban nagyon szuper munkába járós motor lehetne a kilences akár napi 200km-re is.
Itthonra én egy 500-as 2 hengeres mákdarálót vettem.
929-et még egy jó 636 is elkeni
Van több barátom akinek egymás után volt ez a két motor, féket leszámítva mindenben jobb a Kawa. Még a honda blokkjának talán szebb a hangja, váltó izlés kédése.
Az enyém kicsit kawásítva lett a zx10 lámpával.
Bosszantó volt hogy úgy evett többet a Honda, hogy gyengébb volt.
A 10-es kezelhetősége és futóműve bicikliben olyan mint egy pinarello országúti versenygép, a 9-es inkább egy átlagos montira hajaz
Persze a kényelem is így alakul.
Neked volt 929 is nem?Úgy emlékszem.Nem jött be az neked arra is emlékszem.Nekem is volt és a 9-est és a 929 -et össze hasonlítva szerintem agyon vágja a zx9.A te meglátásod szerint?
Nem hirdetem.Csak van.
Végül is el nem romlott a Honda, de már pályára nekem kevés volt. Ha most tavasszal ráülnék lehet erősnek érezném
Itthonra én egy 500-as 2 hengeres mákdarálót vettem.
Négy év alatt egyszer volt rajta.
+ Bagster térképtartó
de az biztos hogy a zx9 jobban megy és kényelmeseb.
Van több barátom akinek egymás után volt ez a két motor, féket leszámítva mindenben jobb a Kawa. Még a honda blokkjának talán szebb a hangja, váltó izlés kédése.
Az enyém kicsit kawásítva lett a zx10 lámpával.
Bosszantó volt hogy úgy evett többet a Honda, hogy gyengébb volt.
Persze a kényelem is így alakul.