ezt néztem igen. 5.et kidobálja ő szerinte 50k ból megoldható a gond ,a szerelő szerint 100k :) összes idom sérült /repedezett. 1x telibe vert gy fácánt állítólag és a fékkaron lévő karcok a tükör miatt keletkeztek. a lábtartó több mint a fele le van törve stb
Attól műszakilag lehet egy jó motor,hogy leírták róla az idomokat,ez nem vitás!
Egyébként abban a stílusban még szép is. Az egy mádik kérdés,hogy mire akarod használni,így szélvédelem nélkül!
nem hoztam el... de lehet idő kérdése. figyelj tényleg szépen jár nem csörög nem csattog és ha már az első villa is szóba jött nemrég nem látom hogy lenne baja. sőt lehet tényleg nem gyári de szépen dolgozik. jól csillapít. főleg a 6osomhoz képest amit megnéztem tizest 2 hete kb 950ért volt hirdetve az ehhez képest egy rakás szar volt! pedig annak megvolt minden idomja és képek alapján szebb volt mint élőben. na ezzel fordítva van. ráadásul tényleg ért a motorokhoz a faszi és ez nem csak abból látszik ahány serlege van ott a falon
yves-6102170
nem kawa de legalább egybe van
Egyébként abban a stílusban még szép is. Az egy mádik kérdés,hogy mire akarod használni,így szélvédelem nélkül!
E
zt nézted meg?
Próba cseresznye