Cső papám!Elkukkenzi bitte amiért nem rufenoltalak!Most jött meg a hangom és ma tudtam elöször huzamosabban mászkálni.Miután megjöttünk a sógoroktól elkapott a devla.Az a buzifaszú majom meg nem vette fel a telót az idomok miatt!Sajna ebben az ügyben még nem tudok nyilatkozni.De úgy gondoltam hogy csak az ülésidomért a hasidomért meg az ekeidomért kérek valami pénzt.A sárvédő jobbos idom grátisz.A balos meg majd jó lehet foltozni.
Megválnék a vason lévő kidörrenőtől mert másmilyent szeretnék rádobni!Az adatlapomon megnézhető!Na attól 10cm-l rövidebb már egy ideje.Dob+összekötőcső 30 papír!
Elvileg nem kell nagyon meghúzni,mert úgyis ott van a biztosító alátét,meg amiatt a forgásból adódóan jobban rászorulnia sem lenne szabad,de valami mégis történik mert pl.nekem a másiknál is csak hosszú csővel lazult meg,meg ennél is!
a külső alátét az ott van az oké de a villa belső felén is van egy de ha kiveszem mint mondtam elég nagy hézag lesz ott és láthatóan húzza össze a villát mikor húzom le az anyát, ezért gyanakodok arra hogy a távtartó mérete nem gyári, esetleg 6osé lehet vagy ilyesmi mert átmérőre jó simán passzol bele csak hosszra nem oké.
A lengővilla külső oldalán az anya alatt kell vastag alátétnek lennie.
A Z-nek az első lánckerekét targonca szervizben 3/4-es crova+2 méteres hosszabbító kombóval tudtuk leszedni. Előtte a légkulcs már feladta a Honda szervizben. Ugyanez hondánál 2 lazán meghúzott 8-as csavar...
Ja egy kérdés nem tudom hogy a lengővilla résznél C vagy E különbözik, tudtommal egyforma de amikor össze van rakva minden a kerék bal oldalánál lévő távtartó és a villa belső fele között van egy elég nagy hézag majd mikor lehúzom a tengelyt láthatóan a lengővillát is húzom össze.gumicserénél tavaly volt bent egy hézagoló alátét de robbantott ábrán sehol sem találtam ilyen alkatrészt így kivettem.Kérdésem hogy nektek az a távtartó eléri a villa belső oldalát nem lehúzott állapotban is? Mert akkor nem gyári a távtartóm és azért volt ott hézagoló.A tengelyt lehúzva is bőven rá kell tekerni az anyát és a sasszegnek ugye az anya valamelyik hornyában kéne lennie de ehelyett csak fityeg ott és az anya a szegig simán tudna lazulni.Remélem érthető voltam képet nem tudok tolni mert melóban vagyok.
Akkor ez E és az F modellek lengővillái a kinézetükön kívül is különbözik egymástól,vagy csak abban?!?
94-95= B1
96-97=B2
98=C1
99=C2
00=E1
01=E2
02=F1
04_F2
94-95= 25-ös tengelyméret
96-97= 25-ös tengelyméret, de más lengővilla
98-99= 20-as tengelyméret mind két évjárat lengővillája egyező
00-01=25-ös tengelyméret. egyező lengővilla
02-04= 25-ös tengelyméret egyező lengővilla, elől nissin fékkel szerelve
Még mindig Nyh. És környéke!
Gyárit tudunk 8.200 Ft!
Üdv.
A Z-nek az első lánckerekét targonca szervizben 3/4-es crova+2 méteres hosszabbító kombóval tudtuk leszedni. Előtte a légkulcs már feladta a Honda szervizben. Ugyanez hondánál 2 lazán meghúzott 8-as csavar...