Na már most két dolog lehetséges. Vagy gyorsan ráugrasz valami úton módon vagy kitörlöd a hirdetést mert csak az ideg fog rágni. Meg kell fejni a családban valakit egy két hónapra. És akkor már jöhetsz is Pipi bulijára
ez így van a letett motorokkal, láttam vtr 1000f-et- nem azért mert honda- hogy a fagyi folyadék szivárgott a hengerfej tömítésnél és biz ott is oda lett az a henger persely mert berágta magát a glikol a fémbe.
jogos én 33ezerrel vettem és amikor megláttam hogy ilyen dohos párás helyen állt... bíztam benne hogy nem sokat. aztán fél évre rá nem indult annyira el volt tömődve a karbi rozsdás üledékkel
állapotra jó, csak azt az időt hol állta ami hiányzik belőle, círka 40-50e km-t, mert ha párás helyen és nem indítgatták akkor a henger fala oda van, a motorszerelő barátom most szedte szét a fia 3 éve be nem indított cbr-jét és ott motorház csere lett belőle mert a két szélső henger befoltosodott.
Tudja a bánat az enyémbe normális izzót raktam és semmi gond. Nekem az nem tetszik rajta hogy a lámpán belül a foncsor kerek. A yamaha csinált lámpa alakú foncsort na az bejön.
plusz 100... ott írja. Reális mert nekem is forgalomból ki volt vonva és osztrák papiros volt.kb 80 ezerben állt meg a névre írás minden szarra l együtt
Egyetértek...Még ma is csibész. És sok gép van ezzel így. Mindenki megriad amikor egy 6-8 éves vason ül, hogy már öreg, meg nem tudja eladni majd, stb. Szerintem ez nettó hülyeség, voltak olyan motorok az életemben , ami még most hogy 10 évesek lennének is simán hurrá-t csalnak az ember szájára!
én csak nézegettem....
pár hetet kibírok...