Minden teljesen úgy ment mint ahogy ott le van írva
- összedugtam a csatlakozókat
- bekötöttem a zöld/fekete kábelt
- gyújtás
- vissza számolt 6-0-ig
- L villogás
és itt azt írja, hogy pár másodperc után gyorsabb villogás, na ez már nem történt meg.
- majd meg forgattam a kereket, /ez is le van írva/ akkor körkörösen kezdett forogni.
- indítottam-váltottam, de csak körkörösen forog ameddig a kerék is mozgásban van.
- majd megint L villogás.
Beindítottam, és villog az L betű, azt írja a szerelési segédlet, hogy a csupasz szürke kábelra kell rákötni a zöld/fekete vezetéket, ez megtörtént, mivel egy szürke vezetéket találtam, úgy gondolom nem tévedtem túl nagyot, de nem vagyok biztos benne.
Ha visszafelé számol, akkor a programozoi funkcióban van, ami azt jelenti, hogy be kell tanítani neki a fokozatokat. Azért villog az "L-Learning- Tanítás" betü. Ha beindítottad a motor és továbbra is az "L" betü villog, akkor egyértelműen hiányzik a fordulatszám jel a készüléknek.
Sziasztok!
Segítségért fordulnék hozzátok, 1998-as ZX-9R fokozatkijelző tanításában. Tehát Kawasaki ZX-9R Ninja (1998-2003) GIpro X-type fokozatkijelző - Healtech Electronics készülékről lenne szó, F@szául eljutottam a bekötésig, majd tanításon a sor , DE...nem tudom meddig kell tanítani, mert tanítgattam egész délelőtt, és nem és nem csak egy "L" betűt mutat, ha meg forog a kerék, akkor meg pálcikák forognak körbe körbe... lehet mennem kellene vele többet? SEGÍTSÉG
ez a durva XD 175 lovas 9-es
- összedugtam a csatlakozókat
- bekötöttem a zöld/fekete kábelt
- gyújtás
- vissza számolt 6-0-ig
- L villogás
és itt azt írja, hogy pár másodperc után gyorsabb villogás, na ez már nem történt meg.
- majd meg forgattam a kereket, /ez is le van írva/ akkor körkörösen kezdett forogni.
- indítottam-váltottam, de csak körkörösen forog ameddig a kerék is mozgásban van.
- majd megint L villogás.
Én rég kivágtam volna ha felidegesít...
Segítségért fordulnék hozzátok, 1998-as ZX-9R fokozatkijelző tanításában. Tehát Kawasaki ZX-9R Ninja (1998-2003) GIpro X-type fokozatkijelző - Healtech Electronics készülékről lenne szó, F@szául eljutottam a bekötésig, majd tanításon a sor , DE...nem tudom meddig kell tanítani, mert tanítgattam egész délelőtt, és nem és nem csak egy "L" betűt mutat, ha meg forog a kerék, akkor meg pálcikák forognak körbe körbe... lehet mennem kellene vele többet? SEGÍTSÉG