Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a basi féle gép
Ott feszítettem rajta a narancssárga pólomba
Előtte így nézett ki, kicsit kikalapálgattuk, meghegesztettük a vázat az idomokat lefestettük a végén alaposan lemostuk aszt milyen jó lett mi?
Sziasztok kérdésem kérésem lenne nincs véletlen valakinek izzó leszorító rugó-ja mert sajnos eltört
mióta Bartha druszám le cserélte az 5-ös béjemwét azóta ritnán nézem el adta Jocinak
http://youtu.be/cavEiJfBQRE
én meg nem értem mert nekem rá van irva az esőre,hátsóra
Még simán bekapcsolódhatsz nem maradtál le azóta semmiről
Azzal én is buzisztam annó, legjobb ha megjelölöd valamivel azt a fogat ahol elkezdesz számolni
Csak mikor körbeértél a fogakon ne felejtsd el, hogy beleszámoltad-e a jelölt fogat vagy sem mert kezdheted elöről
én még csak itt tartók
http://youtu.be/AbD3kkW_7FI Azóta történt valami érdekes? :D
De mennyire tudtam
Ez a golyóállómellényes elméletem beigazolódott
Előttem nincsenek titkok
ki főtt a pálinka ha esetleg valakit érdekel fórumozóknak 3000/liter áron eladó 50 fokos házi szilva
Szeki tudja!
1. jó reggelt.
És az tudja valaki biztosan, hogy a 16/43 az még belefér gyári lánccal (110 szemes)?
ceva Himi de régen dumáltunk
tudtam hogy nagy matekos vagy.
első 16 hátsó 41 fogas ha gyári van rajta
Keresek egy jó matekost ,nekem 43-46 között van a hátsó lánckeréken a fogak száma arra volnék kíváncsi hogy valójában mennyi,mert már 10szer átszámoltam de nincs két egy forma eredmény.Ja és az első fogaskerék is érdekel.
2.jó estét.
Nyilván írok a modinak hogy változtassa meg a topic nevet,,legyen inkább Anyátok közt topic!

Nos neten megnéztem a tegnapi rész végét.
Nos éles elmém arra következtet, hogy:
Miklós amikor telefonált valakinek és azt mondta, akkor máris indulok érte valószínűleg egy golyóállóü mellény volt
Aztán lehetett látni, ahogy Vili bácsi mellett elsuhant Miklós
Későbbi jelenetben már otthon volt Miklós és mikor jött a druszád feltehetően az ing alatt már a golyóálló mellény lapult
Szerintem még a lakást is rendesen felkamerázta, úgyhogy asszem zsoltifiú megy a sorozatból
Persze lehet, hogy sok serlokk holmszot néztem gyerekkoromban
enyit tudok
Ja
1-ső