Ez a basi féle gép
Ott feszítettem rajta a narancssárga pólomba
Előtte így nézett ki, kicsit kikalapálgattuk, meghegesztettük a vázat az idomokat lefestettük a végén alaposan lemostuk aszt milyen jó lett mi?
Azzal én is buzisztam annó, legjobb ha megjelölöd valamivel azt a fogat ahol elkezdesz számolni
Csak mikor körbeértél a fogakon ne felejtsd el, hogy beleszámoltad-e a jelölt fogat vagy sem mert kezdheted elöről
Keresek egy jó matekost ,nekem 43-46 között van a hátsó lánckeréken a fogak száma arra volnék kíváncsi hogy valójában mennyi,mert már 10szer átszámoltam de nincs két egy forma eredmény.Ja és az első fogaskerék is érdekel.
Nos neten megnéztem a tegnapi rész végét.
Nos éles elmém arra következtet, hogy:
Miklós amikor telefonált valakinek és azt mondta, akkor máris indulok érte valószínűleg egy golyóállóü mellény volt
Aztán lehetett látni, ahogy Vili bácsi mellett elsuhant Miklós
Későbbi jelenetben már otthon volt Miklós és mikor jött a druszád feltehetően az ing alatt már a golyóálló mellény lapult
Szerintem még a lakást is rendesen felkamerázta, úgyhogy asszem zsoltifiú megy a sorozatból
Persze lehet, hogy sok serlokk holmszot néztem gyerekkoromban
Ott feszítettem rajta a narancssárga pólomba
Előtte így nézett ki, kicsit kikalapálgattuk, meghegesztettük a vázat az idomokat lefestettük a végén alaposan lemostuk aszt milyen jó lett mi?