Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt mondja személyesen átvehető:DDD Mondjuk megad egy kamu címet aztán hoppon maradsz, majd jön vmi madár aki utal.
na, az az R1 dob 120-140 000 ft, tehát kapós lenne 40 000 ft-ért.
baszódna meg
itt a következő dob amit nem fog megkapni az aki utal.

VIGYÁZZ!
én meg mondtam! volt már aki utalt és nem kapott semmit
ez az ember nem hülye, ez beteg! csak hatósági segítséggel lehetne elkapni, meg büntetni áááááááááá kezét lábát és mindenét eltörni, ha ez sem segítene akkó főbelőni.
Csilliárd
A hideg vízre valót nem kaparom össze
Én karitatív vagyok
Ha jól látom, le is vette...lehet, hogy kiszúrta, hogy megláttuk a képen a turpisságot?! Az ilyet fel kéne jelenteni.
ez egy szarházi.. :S irogat mikor utalok mert van rá másik vevő is, most meg hogy ma tudnék e utalni mert még megvan Hülyének nézi az embert...
de csak ha nállad iszok mert te öntöd belém fele
Szerintem ez a kép nem is itthon készült, hanem valahol máshol. Az itthoni rendszám jóval nagyobb, mint ami a képen van.
1.jó reggelt ,jó munkát.
az fain had szóljon a verda amíg meg van.
neked nem a barátod az alkohol.
jó hogy ezt elmondta am megjött a cucc köszi már be is ültettem a gépbe :)
mondasz (írsz)valamit, és biztos olyan sok pénzük is van mint neked csiliárdos barátom.
Adták a motorral
rohadt drága kipufogók.
nagyon vigyázz ezzel az eladóval, többeket átvert már, csak átutalással küldi, és nem küld semmit szégyellem hogy hajdú bihari. ha elkapnék egy ilyet rosszabban nézne ki mint bogyesz a firka után.
Mikor jársz nagyfaluban? Mutatok olyan kipufogót ami tényleg nagyot szól.kép
gyere Egerbe ott ihatunk is
2
A mi bejelentkezésünkön kívűl itt nem történnek nagy események kékvér
Lehet mindenki annyit dolgozik mint én
Mivel már motorolni valszeg nem motorol senki
1. jó reggelt.
2. nem vettem észre a tudományok doktorát. a Levente gyereket.
na akkor majd tavasszal,de addig is télen lehet pálinkázni ,borozni a pincében.
Na jó, annyira nem ellenkező irány, útba lehetett volna ejteni. Így jár aki nem fórumozik eleget (én)-