Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cserélj! Osztán mesélj!
vagyis nem toom,lehet a 929 a generátorbajos......
hu-húúúúúúúúúúúúúúúúú
mekkora csalódás!
főleg a tipushibás generátorával...
szerintetek megérné lecserélni a 9-est egy 919rr-re? vagy csalódás érne?
Gyorsbalos?
nem én zúztam le a motorom,meg egy autót Pipike....
Te így értelmezed a téli réteges öltözködést?
Hátamon nem hordhatok két tonna gúnyát, mer bármilyen erős is vagyok, térfogatilag nem fér el a hátamon
Valakik nagyon szórják a pénzt a roncsokra.
mert az egy tizessel drágább lett volna na most a rendszámcserével is még 1500 al vagyok beljebb és nincs össze tákolva legalább
A masteron a rendszám halál kikopva alig látni a betűket, a gumikon nem volt fél miliméter se az összes lengéscsillapító gallyon a kormányösszekötők a gömbcsuklók lógnak, szélvédő kavicsos a lámpák tejfehérre bemattulva, első index kitörve, tartozékok semmi, még pótkerék sem egy hónapjal ett volna műszakiig. Mondtam a faszikámnak, ha levizsgáztatja megveszem és levizsgáztatta, hogy hozzá sem kellett nyúlni.
Te mért nem oda vitted
a lényeg Pipi a suzuki meg se fordult a fejemben tudod én csak a jó motort szeretem
Szeva Pipi ,nem kellet sokat javítani de mivel minden napi használatban lesz ezért inkább rendbe hoztam. Minimális kaszni munka ,elektromosság, és kapott egy festést. A matricát csináltattam. A poén az hogy nem költöttem annyit rá mint az átírás és a vizsga összege. Még valami vagyonosodási illeték címén lehúztak egy húszassal . Tiszta rablás az egész állami szinten. Ja és a poén hogy a vizsgán azt mondták a rendszámra hogy használhatatlan és új kell ,na az még 8500.- de legalább ez lett az első háro betű,MGP. Lehet válogatni Moto GP vag mezőgazdasági paraszt
Látom gondoltál arra, ha odaveritek a gépet a gyorsbalosba, haza tudjatok menni
Most látom a nagyításban csináltál rá kawasakis matricát
És mi lesz ha jövőre majd suzukit veszel mert az fog tetszeni?
Kész lett? Máris javítattni kellett
én mondtam
De ne aggódj én is a nyakamba vettem egy halom nyűgöt egy 14 köbös master formájában Sajnos nekem kompromisszumot kellett kötnöm, mert japánék nem gyártanak 10 köb felett kisáruszállítót csak a dynát az meg ponyvás zabál mint állat
Ez még csak 6 éves de úgy néz ki mintha 16-ot használták volna
Nekem megvan a videó mert én csináltam akarjátok látni?
Így fujtat a macskám amikor megijed
huuuuu hát nekem 3 is van plusz a gyári.........de ha raksz képet meg nézem
Bogyó nem kell sportdob a gépre? Van 2 féle is eladó.
1. hú de korán kelek.
a pohárba talán jövőhét csütörtökön kész lesz.
A szokásos bútyi hegyek ,és hideg. Fogaid hogy állnak?
Aztán felétek minden rendben?