A masteron a rendszám halál kikopva alig látni a betűket, a gumikon nem volt fél miliméter se az összes lengéscsillapító gallyon a kormányösszekötők a gömbcsuklók lógnak, szélvédő kavicsos a lámpák tejfehérre bemattulva, első index kitörve, tartozékok semmi, még pótkerék sem egy hónapjal ett volna műszakiig. Mondtam a faszikámnak, ha levizsgáztatja megveszem és levizsgáztatta, hogy hozzá sem kellett nyúlni.
Te mért nem oda vitted
Szeva Pipi ,nem kellet sokat javítani de mivel minden napi használatban lesz ezért inkább rendbe hoztam. Minimális kaszni munka ,elektromosság, és kapott egy festést. A matricát csináltattam. A poén az hogy nem költöttem annyit rá mint az átírás és a vizsga összege. Még valami vagyonosodási illeték címén lehúztak egy húszassal . Tiszta rablás az egész állami szinten. Ja és a poén hogy a vizsgán azt mondták a rendszámra hogy használhatatlan és új kell ,na az még 8500.- de legalább ez lett az első háro betű,MGP. Lehet válogatni Moto GP vag mezőgazdasági paraszt
Kész lett? Máris javítattni kellett
én mondtam
De ne aggódj én is a nyakamba vettem egy halom nyűgöt egy 14 köbös master formájában Sajnos nekem kompromisszumot kellett kötnöm, mert japánék nem gyártanak 10 köb felett kisáruszállítót csak a dynát az meg ponyvás zabál mint állat
Ez még csak 6 éves de úgy néz ki mintha 16-ot használták volna
mekkora csalódás!
főleg a tipushibás generátorával...
nem én zúztam le a motorom,meg egy autót Pipike....
Te mért nem oda vitted
És mi lesz ha jövőre majd suzukit veszel mert az fog tetszeni?
én mondtam
De ne aggódj én is a nyakamba vettem egy halom nyűgöt egy 14 köbös master formájában Sajnos nekem kompromisszumot kellett kötnöm, mert japánék nem gyártanak 10 köb felett kisáruszállítót csak a dynát az meg ponyvás zabál mint állat
Ez még csak 6 éves de úgy néz ki mintha 16-ot használták volna