Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

estét
folyamatos tartalék csap állás
Sziasztok segítséget kérnék! Zx9r 2002-es hogyan lehet átalakítani, ne keljen tekergetni mikor tartalékra kell venni,ne dadogjon nekem.Valami ledes visszajelzőre gondoltam.ötletek a teletankon kívül.
Üdv emberek tudom nehéz eladni vasat de egy csabai kolega szólt hogy 99 es kilencesét 500000 eladná de még ez is irány ár.
Fazi bakker már megint a garázsba lakol?
http://youtu.be/xlJQtRqhSl4
ugy is nagy üzletelő vagy kerithetnél nekem forditott telót,alsó felső villa hiddal,az se baj ha a tengely benne van......még esetleg bónusz ként a fékek
inkább ezt vittem volna
olyan bizony
jó az a kép csak én vagyok rossz keretbe
Olcsón mindent el lehet adni. Mondjuk bontottam már el 3 éves ezres Yamahát mert nem kellett senkinek se, pedig 2008-ban még nem volt ekkora válság...
a pénzre nem csak neked van nagy szükséged, csak elfogytak a vevők.
Hát azt csinálom csak közben nagy szükség lett a pénzre!
bogyesz ilyesmi volt a toyotában vagy nem http://www.napiszar.hu/showPos...
eltakarított vele egy autós
nyomás vele tovább!
igen
Né má az ukrán nepper nézi hogy hol a riasztó
Üdv srácok!
Eladó lett a 9-esem ha valakit érdekel!
Sajna eltakarított vele egy autós!
namá elakarja csórelni
Igen Igen,Már telefonáltam pestre a kawasakihoz,és beszéltem egy hozzáértővel,és elmagyarázott mindent és valószínűleg ott a probléma.A (HI) a vizet jelzi mikor már nagyon megmelegíti.Nagyon köszönöm a segítséget.
Látszik is rajtad, hogy olyan térgörbe vagy...
Az szerintem nem H1 hanem Hi, magyarul azt érzékeli hogy a vized túlmelegedett a led is a vizet jelöli azért van ott ha netán az órát mutatja vedd észre hogy gebasz van, hőgomba lesz a ludas szerintem.
Kösz a segitséget .Te probáltár lamellát egyenesiteni? Ez jonak tünik a csavarhuzo meg méretre küszürült fémlemezhez képest.
volt lazulás
Sziasztok.Segítség kellene.2000-es évjáratú kilencesem van,a probléma hogy a fordulatszám mérőnél ki írta a H1 kódot és el kezdett villogni a piros led.Mi lehet a probléma.Ha valaki találkozott már ilyennel,légyszives segítsen.Köszönöm
pedig igen :( ha nem kód akkor mi?ott ahol a hőfokot mutatja :( meg a piros led is villogott ami tiltáskor szokott :( csak most lassabban